2777
2789

[QUOTE=207496620]مرسي فدات شم❤️ عههههه بسلامتى خوشبخت بشن اي🤲❤️ يه دس لباس كوردى با پارچه زرق برق دارِ خوشگل..[/QUO

سلامت باشی قسمت وحید خان انشالا.... اره باید به فکر باشم😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه زنو شوهر نباید از هم خکالت بکشن.... راحت باشید بابا دنیا دو روزه🤤🤤🤤😍😍😂😂😂🤷‍♀️❤

باور کن سر همین ماجرای باردار شدن پسر عمو هاش گیر دادن باید شیرینی بدی

تو ایی گرانی بردنمان رستوران یه شب یک و پونصد فقط پول غذا داد

اول زندگی و خرج زیاد و قسط

هنوز فکرشه مکنم ناراحت میشم اگه یکم رو داشت با یه جعبه شیرینی دهنشانه میبست

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
خودشان فك كنم فايزر زدن🧐

خودشان بخان یه لیوان اب بخورن هزارتا بدخبتی سرش در میارن تا کرونا نگیرن کرون فقط مال ما بدبختاس

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
باور کن سر همین ماجرای باردار شدن پسر عمو هاش گیر دادن باید شیرینی بدی تو ایی گرانی بردنمان رستوران ...

🙄🙄🙄🙄🙄🥴🥴🥴اشکال نداره فدا سره بچه ات.... روش کار کن کم کم درس میشه گر صبر کنی درس میشه😘🤗حرص نخور برا بچه بده... 

🙄🙄🙄🙄🙄🥴🥴🥴اشکال نداره فدا سره بچه ات.... روش کار کن کم کم درس میشه گر صبر کنی درس میشه😘🤗حرص ...

فکرشه مکنم مخام برم یه قتل عمد انجام بدم مخصوصا زن پسرعمو بزرگش  

خیلی باهاش حرف زدم هی بهش میگم چرا کم رویی از زنت خجالت میکشی؟؟میگه نه کی گفته خجالت میکشم 

ولی خب به وقتش کم رو