2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بدت نیاد...متنفرم از نظامی جماعت😐😐😐

بعضی شبا میاد خانه میره حمام پا و ایناش کبوده یا لباسای زیرش کلا خیس عرقه نمیدانم چرا باید 3 نصفه شب ایجور باشه هرچی میگم درگیری داشتی کجا بودی هی میگه سرکار بعد میگم سرکارت چیه میگه مگه نمیدانی،هی بری جانش میترسم

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
طبیعیه گزینه ای داریم به اسمه بلاک...نره خرارو

عا بخدا، به خر بگی هوش وای میسه ولی اینا ول کن نیستن بلاک مکنی فردا تو دانشگاه تیکه میندازن منم همیشه امیر میاد تو محیط دانشگاه یکی چرتی بگه میدانم چه مصیبتی میشه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
امنیت شغلی ندارن دیگه...واقعا زندگی باهاشون سخته🥴

بابا مه خودم عموم نظامی هی تو نیروانتظامی هم بوده ولی کی ایجو بود،دایی هم نظامی بود حالا دیر میامد خانه ولی سر و شکلش مرتب بود فقط خسته بودن ولی امیر حداقل هفته سه بار با لباس خاکی و اینا میاد بدنش زخمه،بعضی موقع با اسلحه پر میاد به خدا میترسم

پستاتو پاک کن عزیزم....خانوادتم فهمیدن

به خاطر شرایط کاریش اکثرا همه آشنا و فامیلا میدانن ولی هیچکی نمیدانه دقیقا کجاس،خطرناک نیست ایی حرفام خیالت راحت

به خاطر شرایط کاریش اکثرا همه آشنا و فامیلا میدانن ولی هیچکی نمیدانه دقیقا کجاس،خطرناک نیست ایی حرفا ...

دیگه کاریه شده زندگیتو کن..ولی فک نکنم رو راست باشه باهات النم حامله ای مراقب خودت باش کم استرس به خودت بده..💋💋💋❤

دیگه کاریه شده زندگیتو کن..ولی فک نکنم رو راست باشه باهات النم حامله ای مراقب خودت باش کم استرس به خ ...

مرد خوبیه خیلی هوامو داره ولی فقط در مورد اون یه مورد راستگو نیست،وگرنه میخاد جوراب هم بخره میاد منو میبره سر قیمت نمیدونم رنگ و اینا همش از من میپرسه

مرد خوبیه خیلی هوامو داره ولی فقط در مورد اون یه مورد راستگو نیست،وگرنه میخاد جوراب هم بخره میاد منو ...

خوبه دیگه انشالا خوشبخت باشی🤲🌹💋❤مراقبه بچه ات باش....درستم حالا کاریش کن دلتم نیس که هیچ

خوبه دیگه انشالا خوشبخت باشی🤲🌹💋❤مراقبه بچه ات باش....درستم حالا کاریش کن دلتم نیس که هیچ

مرسی عزیزم بایت گوش دادنت،درس باید ببینم قسمت چی میشه

مرسی عزیزم بایت گوش دادنت،درس باید ببینم قسمت چی میشه

خواهش عزیزم ما اینجا تورو دوسته خودمون دونستیم هر جا رفیم تگت کردیم الن بچه ها نیست وگرنه ما اینجا هی درد دل میکنیم..💋🌹❤