2789
چی میخونی؟؟؟تا تو زایمان کنی ترمه مهر تمومه ترمه بهارم مرخصی بگیر میشه تابستون تا مهر ساله بعد بچه ا ...

مهندسی شیمی میخونم ولی خب باید به دنیا بیاد ببینیم پیش کسی وایمیسه،امیر راضیه برم دانشگاه یا نه،خیلی مشکل هست،تو هم درست میگی

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
مهندسی شیمی میخونم ولی خب باید به دنیا بیاد ببینیم پیش کسی وایمیسه،امیر راضیه برم دانشگاه یا نه،خیلی ...

هر کاری میکنی درستو ول نکن...خیلیااا مثه تو بودن....مگه شوهرت بد قلق باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مهندسی شیمی میخونم ولی خب باید به دنیا بیاد ببینیم پیش کسی وایمیسه،امیر راضیه برم دانشگاه یا نه،خیلی ...

الن مگه همه دورت نیستن اون موقعام هست...اگه درستو جا بزاری بعداا پشیمون میشی 

هر کاری میکنی درستو ول نکن...خیلیااا مثه تو بودن....مگه شوهرت بد قلق باشه

والا تا الان کاری نداشته ولی بچه به دنیا بیاد فکر کنم یکمی سخت گیرتر بشه

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش
الن مگه همه دورت نیستن اون موقعام هست...اگه درستو جا بزاری بعداا پشیمون میشی 

آخه چقد پام میشینن اونام خسته میشن دیگه

والا تا الان کاری نداشته ولی بچه به دنیا بیاد فکر کنم یکمی سخت گیرتر بشه

نباید انقد رو بدی خو توام حقه درس خوندن داری زندانی نیستی که بچه دوماه اولش سخته...سعیتو بکن..ترمه چندی؟

آخه چقد پام میشینن اونام خسته میشن دیگه

نمیشن اخه کی از نوه خسته میشه کم واحد بردار بزار ۱۰ ترمه تموم کنی....بخدا کمکت میکنن...فامیله ما دختراس کارمندن ۵ تا نوه رو نگهداری میکنه ی پیره زنم هس

نباید انقد رو بدی خو توام حقه درس خوندن داری زندانی نیستی که بچه دوماه اولش سخته...سعیتو بکن..ترمه چ ...

ترم دومم،حقیقتا محیط دانشگاهم زیاد امن نیست،الان تو گروه کلاس واتساپ کلی پسر پی وی دادنه بودن،مجبورم شدم گروه حذف بکنم،تا امیر نبینه حالا فکر بکن فردا یکی تو دانشگاه بد موقع مزاحم بشه او موقع هی خودم ضرر مکنم

نمیشن اخه کی از نوه خسته میشه کم واحد بردار بزار ۱۰ ترمه تموم کنی....بخدا کمکت میکنن...فامیله ما دخت ...

ببینیم چه میشه ایی ورپریده بیاد دنیا به سلامتی هی درسو دانشگاه نمخام  

ترم دومم،حقیقتا محیط دانشگاهم زیاد امن نیست،الان تو گروه کلاس واتساپ کلی پسر پی وی دادنه بودن،مجبورم ...

😐😐😐باوه من خودم دانشگاه بودم والا کسی مزاحم نمیشد...گروه واتساپه نمیدونم....بعدم اونا میبینن متاهلی حلقه اینا دستته اوجورم نیست 

میدونم تازه ازدواج کردی شرایط سخته هنو جا نیفتادی بچه دار شدی کمتر باهم اشنا هستید..ولی کاریه شده دی ...

باور مکنی هنوز نمیدانم کار اصلی شوهرم کجاس؟؟؟خیلی باهوش حرف هم نمیزنه در مورد شغلش خیلی زود حرف هم میگیره به خاطر ایی میترسم برم دانشگاه حالا سختی های بعد بچه دار شدنم به کنار

😐😐😐باوه من خودم دانشگاه بودم والا کسی مزاحم نمیشد...گروه واتساپه نمیدونم....بعدم اونا میبینن متاه ...

ای هی نیستی ببینی،الان بیشتر کلاسمان بچه های شهرهای دیگن با خیال راحت دختر بازی مکنن،کاش چت ها داشتم برات میفرستادم ببینی چند نفر آمدن با چه روش هایی خواستن مخ بزنن