2777
2789
عنوان

بیاید ناراحتم😑

84 بازدید | 17 پست

یادتونه گفتم میخوام برم ولنجک توی سالن خفن ناخن یاد بگیرم 

رفتم سختی کار ی طرف سختگیری مربی ی طرف اینک بخوای شبیه اونام باشی ی طرف 

من چون مسیرم دوره دو ساعت توی راهم و تو این هوا واقعا بدجور عرق میکنم کلا ادم تمیزیم و خیلی حساسم هرروز دوش میگیرم هرروز تیشرت تمیز و... حتی تیشرت با خودم میبرم اونجا اون تیشرتی ک تو مسیر تنم بوده رو عوض میکنم امروز چون دیرم شدع بود وقت نکردم تیشرت بردارم و بدو بدو رفتم اونجا مربی ک اشنامونم هس و من شدیدا باهاش رودروایسی دارم و خیلی خیلی ب قول معروف پولدار و لاکچریع من و کشید کنار و بهم گف توعم مث منی بدنت بوی تندی داره بخاطر مسیرته و فلان ک ناراحت نشم مثلا گفتش بوی عرقتو کنترل کن با مام یا اسپری یا هرچی ک خودت میدونی

خواهرم ک میگ اونجا کار کردن خیلی سخته دیگ نرو ولی پولش خیلی خوبه واقعا خجالت کشیدم بهم اینطوری گفته چیکار کنم یادم بره😑😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقیه ک برا همه ممکنه بیوفته. خودتا ناراحت نکن. پماد زینک بگیر،از حمام ک میای بزن زیر بغلت بعدم ...

خیلی رعایت میکنم ولی فک کن دو ساعت و نیم توی مترو و تاکسی بودن چ حسی داره

موفقیتتو واسه یه حرف خراب نکن.

👙🚫چرا میگم لایک نکنید باز لایک میکنید؟مریضی چیزی هستید🚫     نظر شماهم محترمه پس بحث راه نندازید.مرسی اه😂    این ایموجی رو گذاشتم👙چون میدونم به بهونه این امضارو میخونی و میفهمی که نباید لایک کنی😑😑😑😑😑😑👎👎        
خیلی رعایت میکنم ولی فک کن دو ساعت و نیم توی مترو و تاکسی بودن چ حسی داره

خب عزیزم اینارا ک میگم بزنی،عرقم کنی بو نمیده.

ببین من شرایط اون خانوم درک میکنم،چون من مربیم،و خیلی موردا دداشتیم ک اینجور بودن،ولی هیچوقت بار اول مستقیم تذکر نمیدیم،بلند ب همه میگیم ولییی اگه دیدیم ک داره تکرار میشه طرف و میکشیم کنار و میگم بهش ک رعایت کنه.

ولی برا بار اول نباید مستقیما بهت میگف

نه ول نکنیا، می ارزه سختی بکشی ولی موفق بشی، تازه هر چی با آدمای بالاتر از خودت بگردی چیزای بیشتر هم ...

ببین خیلی بالان هفته ی دیگ الناز شاکردوست قراره بیاد اونجا