2777
2789
عنوان

ینی کمرم شکستاااا😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 117 پست
وااااا به قوله @سلام_بای     باید چسب قطره ای بریزین رو من بشینم در و دیوار نگا کنم هیچک ...

چسب اهن🤭

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
بیشتر ببینید
جواب ندع ب درک عشق بی اعتماد😏 بای💔

دست پیش گرفتی پس نیوفتی:/

منو بخشش اگه عاشقتم 

اگه ی وقت مردم برات

اگه واسه ارامشت  از همه دروغ خوردم برات 

منو ببخش اگه هوش از سرم بردن لبات 

منو ببخش اگه بدون تو ی مردم که راه میره 

ببخش اگه این دیونه هه اگه تو نباشی بگا میره:/

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهههه کجا بری من چیکار ارزو دارم فقط گفتیم یکم باهات شوخی کنیم.😂😂 بخدا اگه بزارم بری😂😂 اصلا ار ...

اومدی رابطمو نو بهم زدی حالا چی میگییییییییی😐😐😐😐💔

اکانت تعطیل🚫       خدافظ تا ۱ آذر    💔                              دلم واسه همتون تنگ میشه رفقا  :/                  وقتی که از خواب بیدار میشم                             شیطون میگه یاخدااا باز این بیدار شد😩      😉😂       تتلی تی♡🤘
بیشتر ببینید
چسب اهن🤭

😐😂⚘🤘

بیشتر ببینید
دست پیش گرفتی پس نیوفتی:/ منو بخشش اگه عاشقتم  اگه ی وقت مردم برات اگه واسه ارامشت   ...

جر :/ منحرف کی بودم من :/ کپی کردم لازم میشه :/

اشتی؟:/💔

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

😐😐😐

اعلام# _حضور

حوصلم سررفته😢😩

@دختر_خاصصص  

کجایی عشقم😩

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
بیشتر ببینید

آرزوووو

اگه اشتی کردید من شیرینی میخواما☹☹

بیشتر ببینید
اخه یاس خیلی ساده میخونه دقیقا مثلا بقیه خاننده ها:/نمیدونم چرا میخاد جای تتل بگیره و گرفته واقعا:/

عزیزم ساده نیس

آهنگاش خداست

اصلا نمیتونم تتلو گوش بدم دیگه

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
من هنو دوسش دارم طرفدار یاس نیستم خوشم نمیاد ازش دلیل اینک تقریبا همع تتلیتیا خیانت کردن هم نمیفهمم ...

منم خوشم نمیومد ازش

اما بدون تعصب دنبالش کن

آهنگاش رو گوش کن

مثل: بغض یعنی, سرکوب, از چی بگم

برو توی پیجش فن پیج هاشو دنبال کن مثل من میفهمی چرا تتلیتیا دارن تتلو رو کنار میزارن

منی که عشق تتلو بودم الان یه تار موی یاسر رو با تتلو عوض نمیکنم😅

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
منم خوشم نمیومد ازش اما بدون تعصب دنبالش کن آهنگاش رو گوش کن مثل: بغض یعنی, سرکوب, از چی بگم برو ...

عهههه تو اومدییییی خیانتکار🥲🥲🥲

خووش

دلمون برات تنگولیده بود

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .

سلام عشقم

چطوری

بیشتر ببینید