2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوش زیره و رازیانه  ، مایعات زیاد به جز شیر 

از همه مهم تر مکیدن خود بچس که خییییلی تاثیر داره! با شیرخشک سیرش نکن اصلا

با فاصله زیاد فقط یه پیمانه بده بهش، هروقت بیکاری بده مک بزنه

ماساژ و تحریک نوک سینه و هاله دورش هم موثر

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اول ببین مجاری سینه بازه یا که باید سینه درد داشته باشی بعدم شیر خشک نده فقط مکیدن بچه

چجوری ببینم باز ؟؟ اگه بسته بود چکار کنم ؟؟

نه اصن سینه درد نیستم . 

دمنوش زیره و رازیانه  ، مایعات زیاد به جز شیر  از همه مهم تر مکیدن خود بچس که خییییلی تاث ...

خب شیر خشک ندم که دهیدره میشه بچه خود دکتر براش نوشت قندش افتاده بود .

اره سینمم میدم مک بزنه ولی نمیدونم چرا ندارم

چجوری ببینم باز ؟؟ اگه بسته بود چکار کنم ؟؟ نه اصن سینه درد نیستم . 

اگه درد نداشتخ باشی سینت باز نیست با دستگاه شیر دوش قوی باز کن حتما باید درد داشتخ باشه ببر زیر آب گرم تادمیتونی فشار بده

خب شیر خشک ندم که دهیدره میشه بچه خود دکتر براش نوشت قندش افتاده بود . اره سینمم میدم مک بزنه ولی ن ...

گفتم که با فاصله سه چهار ساعت ، یه قند داغ خوری بده، سیر سیرش نکن که اون وسط سینه خودتو تا جایی که میتونه بمکه

با دست فشار بده یا شیر دوش قوی ، ببین حتی چند قطره هم نمیاد؟

کلا نداری...یا کمه...

تا زایشگاه بیمارستانت هم میتونی بری راهنمایی میکنن

تا سه چهار روز بعد زایمان وقت داری، بعدش اگه نشه راهی نیس دیگه! باید تسلیم شیرخشک شی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️