2777
2789
عنوان

سم کامن

189 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان عصرتون بخیر 

من چندتا سوسک ریز تو اشپز خونمون دیدم کل کابینتارو خالی کردم و تمیز کردم و سم کامن زدم و با بچه هام تو اتاقیم، الان 4 ساعته، 

به نظرتون کافیه این تایم اخه در بالکن و بستم خونه جهنم شده، میتونم در و باز کنم یا باید بیشتر بمونه

البته اینم بگم بوش و دیگه حس نمیکنم 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

دوساعت کافیه 

اگه سوسک چوب باشه کامن کارساز نیست 

من تجربه دارم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
دوساعت کافیه  اگه سوسک چوب باشه کامن کارساز نیست  من تجربه دارم

اره از همون سوسک ریزاس، پس باید چیکار کنم😫😫

من خیلی از سوسک میترسم دو تا از دیشبه دیدم انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه

خمیر امحا هم زدم اونم تاثیر نداره؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما کسی نیست؟؟؟ 

اره از همون سوسک ریزاس، پس باید چیکار کنم😫😫 من خیلی از سوسک میترسم دو تا از دیشبه دیدم انقد گریه ...

رفتم تو گالریم کلی گشتم تا عکسشو پیدا کردم ببین کن چندسال داشتیم از این سوسکارهرچی بگی امتحان کردم حتی سم قوی مال باغداری زدم که اصلا نباید مصرف خونگی بشه  ولی تاثیر نداشت     تا اینکه این سم پودری کوچولو رو خریدم ریختم رفتن که رفتننن 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
من حشره کش زدم همه مردن 

اسمش و میگی

رفتم تو گالریم کلی گشتم تا عکسشو پیدا کردم ببین کن چندسال داشتیم از این سوسکارهرچی بگی امتح ...

مرسی عزیزم، کجا باید بریزم میشه بگی

مرسی عزیزم، کجا باید بریزم میشه بگی

خواهش میکنم 

من زیر کابینتا کنار دیوارا و زیر سینک اب و پشت گاز خلاقه هرجا که فکر میکزدم رد میشن     بعد یه روز آی جنازه سوسک جمع کردممممم