سلام خانوما کسی هست دکترش براش دوفامد نوشته باشه؟بسته ای چنده؟
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
من قبل بارداریم بخاطر کیست میخوردم والا دقیق یادم نیس چون هر دفعه با یه سری داروی دیگه میخریدم , دوف ...
ممنون...تنبلی داشتین شماهم؟
وزن فعلی ۶۴___وزن هدف ۵۵___امضای قدیمی ☺️(آرزوی فعلیم دیدن بیبی چک مثبت🤰🥺مطمئنم خدا باز مثل همیشه منو به این آرزوم هم میرسونه😍❤️۱۴۰۰/۶/۱۳بیبی چک مثبت شد خدایا شکرت😭😭❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره عزیزم من گلوکوفاژ و دوفاستون میخوردم یادمه برا دو ماه این دو تا دارو باهم حدود 300 شده بود
فک کنم دوفامد ارزون تره...دوفاستون گرونه...من سه چهاربسته سالم دارم دست نزدم نمیدونم چکارشون کنم