2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلییییییییی دوستان دارم فق یکککک بار این آدم و از نزدیک ببینم😑😑😑😑😑😑😑😑

یه نگاه بندازم

یه آههههه بکشم

بعد خودمو از پنجره پرتتتت کنممم پایننننننن

البته اینم با خودم میبرم

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

کاش عوض شه این فرهنگ ها ...من برای فرار از این حرفا ازدواج کردم ...الان مث چی تو گل موندم...نه راه پس دارم نه راه پیش ...نمی دونم چیکار کنم ...فقط میخوام ی نفر از اون آدما بیاد جلوم وایسه...بگم من کی انقد بدبخت بودم؟بیا ببین الان چقد بدبختم...این هم نتیجه ازدواج 

...لعنت ب همه اونایی که حرف مفت اینجوری میزنن 

همه که عاشق ازدواج نیستن خیلی از دخترا مستقلن و ازدواج هم نمیکنن از صدتا مرد هم بهتر و بیشتر درامد دارن خارج هم میرن مستقلتر و باکلاستر میشن تا چشم پسرا دراد حالا پسرا بسوزن  چون خانمها جدیدا باهوشتر شدن 

بذار دلش خوش باشه هرکس هست، فردا ک پسرش زن گرفت و زن ذلیل شد و سالی یبار سراغ مامانشو نگرفت حالشو خریدارم 😁

من خودم هم دختر دارم هم پسر فرقی نداره

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

اونی که این متنو نوشته، بزار الکی دلخوش باشه،

من سه تا دختر دارم و افتخارم میکنم، دخترام که ازدواج کردن،پسر دارهم میشم، وبچه هام میشن شش تا، 

اونوقت حالتو میپرسم