2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

162 بازدید | 11 پست

شنیدن اسم خودم توسط غریبه (مرد بود) در خواب

تعبیرش چیه ؟!

اولش فک کردم بابام صدام کرد ولی نبود 

از خواب پریدم 

کسی تا حالا تو خواب شنیده کسی اسمشو صدا کنه ؟!

لطفا جواب بدید چندین بار پرسیدم کسی جواب نمیده😐😑🤦🏻‍♀️😕

اینو نمیدونم 

ولی من خواب‌ام همه اتفاق میفته یکیش همین پریروز پرام ریخت

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معنی خاصی نداره 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

همه ی خواب ها که دارای معنی خاصی نیستند

گاهی ما اتفاقات طول روز یا گذشته رو در خواب میبینیم

گاهی حتی وقتی خوابیم و ما رو صدا میکنن ممکنه توی خواب از یه فرد غریبه یا در جای نا مفهوم صدای اسممون رو بشنویم

گاهی هم صدایی که در روز شنیدیم شب در خواب به اشکال مختلف شنیده میشه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
سلام فقط همین یباردیدی؟  فقط یکی صدات کرد؟اتفاق دیگه ای نیفتاد صداش مثل ادم معمولی بود؟

اره تصویر نداشت 

صدای مرد بود صداش یکم کلفت بود ولی ادم معمولی 

اخه همش منتظر بودم بابام بیدارم کنه برا صبونه شاید برا همین خواب دبدم یکی صدام کرده 

برا اینکه ذهنم درگیر بود 

همینو بود  عین اسکولا میمونه  احمقه  فازشو درکت نمیکنم 😒😒

خیلی بی مزه س واقعا

معلوم نیست فازش چیه

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂