btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 عنوان بچه هاااا کمک 114 بازدید | 20 پست امروز وارد 22 هفته شدم نی نی تقریبا توی هر دقیقه دوبار محکم تکون میخورهدارم میترسمچیکار کنم؟ تا الان اینقدر شدید و زیاد نبوده تکونها 1400/04/22 | 16:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
6806eliya عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1030 اخی عزیزم شاید گشنشه ی چیز شیرین بخوراروم باش استرس نداشته باش اروممیشه اونم ...تکون خوردن ک بدنیست خدای نکرده تکون نخوردن بده بچت چیه عزیزم
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 اخی چه شیطون بلایی تو راهه آره امروز خیلی شیطون شدهنترسم یعنی طبیعیه؟
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 اخی عزیزم شاید گشنشه ی چیز شیرین بخوراروم باش استرس نداشته باش اروممیشه اونم ...تکون خوردن ک بدنیست ... تازه نهار خوردم😅پسره عزیزمجدا؟ نگران تکون نباشم پس؟
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9800 طبیعیه ۸ سال پیش من ۷ماهه بودم با جاریم اونم ۷ماهنیمه شعبان خونه مادرشوهرم بودیم داشتیم در مورد بچها حرف میزدیم انقد پسرم تکون خووووررد که گفتم الان شکمم پاره میشه واقعا حالم بدبوددراز کشیدم خوب شدولی الان ی فضولیه ک نگو👄😍 گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 تازه نهار خوردم😅 پسره عزیزم جدا؟ نگران تکون نباشم پس؟ صبحم خودشو سفت کرده بود خیلی
الف۱۱۲ عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 919 آره امروز خیلی شیطون شده نترسم یعنی طبیعیه؟ اره بابا بچه لقط داره نشون میده مامان آماده باش یه اتیش پاره تو راهه
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 طبیعیه من ۷ماهه بودم با جاریم اونم ۷ماه نیمه شعبان خونه مادرشوهرم بودیم داشتیم در مورد بچها حرف می ... 😂😂ای جونم خداحفظش کنه براتوناتفاقا من تا دراز میکشم این شیطون شروع میکنه
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 اره بابا بچه لقط داره نشون میده مامان آماده باش یه اتیش پاره تو راهه خدا رحم کنه پس😅
6806eliya عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1030 تازه نهار خوردم😅 پسره عزیزم جدا؟ نگران تکون نباشم پس؟ خوب دیگه حتما برو بخور داره لگدمیرنه میگه گشنمه مامان جونم ..بخاطراین پرسیدمچیه ک پسرا مادرشون زودتر ضعف میرن وجنین احساس گرسنگی داره خدا حفظش کنه بارژیمچسردارشدی یاخود ب خود ...ن اصلا تکون خوردن ک بدنیست نشونه سلامتیشه واعلامحضورمبکنه
زینببانو عضویت: 1400/03/21 تعداد پست: 9800 😂😂ای جونم خداحفظش کنه براتون اتفاقا من تا دراز میکشم این شیطون شروع میکنه عزییییزم🌺سالم دنیا بیاد فضولیشم قشنگهالان داشت صدا گرگ در میاورد مخ منو خورده😐گفتم بره لباساشو جمع کنه گفتند که عاشقی و دیوانه ای! در باب خیال و خم ابروی که ای؟ گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم سید علی الحسینی الخامنه ای❤
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 خوب دیگه حتما برو بخور داره لگدمیرنه میگه گشنمه مامان جونم ..بخاطراین پرسیدمچیه ک پسرا مادرشون زود ... نه خوا خواه بود کاملا اصلا برای من و همسرم دختر و پسرش فرقی نداشت
btaa مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 234 خوب دیگه حتما برو بخور داره لگدمیرنه میگه گشنمه مامان جونم ..بخاطراین پرسیدمچیه ک پسرا مادرشون زود ... سه ماه اول ک مردم از گشنگیاینقدر غذا میخوردم که نگودوساعت ی بار گشنم بود😂