2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم شاید گشنشه ی چیز شیرین بخوراروم باش استرس نداشته باش اروم‌میشه اونم ...تکون خوردن ک بدنیست ...

تازه نهار خوردم😅

پسره عزیزم

جدا؟ نگران تکون نباشم پس؟ 

طبیعیه

۸ سال پیش من ۷ماهه بودم با جاریم اونم ۷ماه

نیمه شعبان خونه مادرشوهرم بودیم داشتیم در مورد بچها حرف میزدیم انقد پسرم تکون خووووررد که گفتم الان شکمم پاره میشه واقعا حالم بدبود

دراز کشیدم خوب شد

ولی الان ی فضولیه ک نگو👄😍

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
طبیعیه من ۷ماهه بودم با جاریم اونم ۷ماه نیمه شعبان خونه مادرشوهرم بودیم داشتیم در مورد بچها حرف می ...

😂😂ای جونم 

خداحفظش کنه براتون

اتفاقا من تا دراز میکشم این شیطون شروع میکنه

تازه نهار خوردم😅 پسره عزیزم جدا؟ نگران تکون نباشم پس؟ 

خوب دیگه حتما برو بخور داره لگدمیرنه میگه گشنمه مامان جونم ..‌بخاطراین پرسیدم‌چیه ک پسرا مادرشون زودتر ضعف میرن وجنین احساس گرسنگی داره خدا حفظش کنه بارژیم‌چسردارشدی یاخود ب خود ...ن اصلا تکون خوردن ک بدنیست نشونه سلامتیشه واعلام‌حضورمبکنه

😂😂ای جونم  خداحفظش کنه براتون اتفاقا من تا دراز میکشم این شیطون شروع میکنه

عزییییزم🌺

سالم دنیا بیاد فضولیشم قشنگه

الان داشت صدا گرگ در میاورد مخ منو خورده😐گفتم بره لباساشو جمع کنه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
خوب دیگه حتما برو بخور داره لگدمیرنه میگه گشنمه مامان جونم ..‌بخاطراین پرسیدم‌چیه ک پسرا مادرشون زود ...

نه خوا خواه بود کاملا 

اصلا برای من و همسرم دختر و پسرش فرقی نداشت

خوب دیگه حتما برو بخور داره لگدمیرنه میگه گشنمه مامان جونم ..‌بخاطراین پرسیدم‌چیه ک پسرا مادرشون زود ...

سه ماه اول ک مردم از گشنگی

اینقدر غذا میخوردم که نگو

دوساعت ی بار گشنم بود😂