2777
2789
عنوان

یه پسریه که....

185 بازدید | 14 پست

بچه ها وقتی تو خونه هستید حواستون باشه به پنجره و شیشه ها .... الان جریانو میگم 

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوربین شکاری ، شب  و روز از بالای ساختمون نگاه واحد های دیگه میکنه دید میزنه مردمو 

لطفا با دلای پاکتون برای سلامتی مامان و بابام یه صلوات میفرستین💓💓🌸ممنون میشم.بهم بگین منم براتون بفرستم مهربونا

یعنی هر موقع من دیدم عین رصد خونه با دوربین شکاری تو واحد های دیگس😑😑

یعنی هر موقع من دیدم عین رصد خونه با دوربین شکاری تو واحد های دیگس😑😑

پدر شوهرم میگه ها من باور نمیکردم😂😂😂

ماهمیشه پرده هامون کشیده هست برامون خیلی مهمه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
پدر شوهرم میگه ها من باور نمیکردم😂😂😂 ماهمیشه پرده هامون کشیده هست برامون خیلی مهمه

آخه این عکسم میگیره 

استارتر من واست درخواست دوستی دادم

لینک ویدیو رو میفرستی واسم؟

عجییییب فوضولیم گل کرده🤦🏻‍♀️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
گوگل بزن میاره البته با فیل ترشکن

وایسا امتحان کنم، چی سرچ کنم؟

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…