2777
2789
عنوان

هلیا

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 29 پست
تو اینستا افتادن ک ولش کنین و دولت میاد اعدامش میکنه یعنی یه جور حمایت از بیخیال شدن برای قمه کشی

خب راست میگن فردا بگیرنش همچین حکمی بدن خیالتون راحت میشه؟ بعد هی بگین نه به اعدام 

تو اینستا افتادن ک ولش کنین و دولت میاد اعدامش میکنه یعنی یه جور حمایت از بیخیال شدن برای قمه کشی

اعدام چی ،طرف قتل عمد میکنه حکم اعدامش بعد ۱۰ سال میاد ،این زیر ۱۸ ساله ،هیچی نمیکنن باهاش نهایت یه جریمه

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راست میگن فردا بگیرنش همچین حکمی بدن خیالتون راحت میشه؟ بعد هی بگین نه به اعدام 

خب شما دور از جونتون برید بیرون همین دختر خانوم یا حالا هرکس دیگه ایی که قمه حمل میکنه بیاد دنبالت یه بلایی سرت بیاره یه عمر بدبختی بیاره بازم همینو میگی؟؟ 

یه سری از پدر مادرا از پس این مدل بچها بر نمیان

از بچگی خوب تربیت نکردن که به جایی رسیده که دیگه از پسش بر نمیان. 

بچه که از شکم مامانش قمه کش نمیشه. 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

اعدامش ك نميكنن

دهنشو شايد يكم سرويس كنن ك حقشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب شما دور از جونتون برید بیرون همین دختر خانوم یا حالا هرکس دیگه ایی که قمه حمل میکنه بیاد دنبالت ی ...

اونا با دو تا مثل خودشون دعوا میکنن یه نوجوانه ولش کنین تا به بادش ندین خیالتون راحت نمیشه

اونا با دو تا مثل خودشون دعوا میکنن یه نوجوانه ولش کنین تا به بادش ندین خیالتون راحت نمیشه

چند روز پیش یکی از امثال همینا پاشده رفته تو پارک دست و پای دو تا جوونی که نشسته بودن و زده قطع کرده، گرفتن بردنس گفته پشیمونم اعصاب نداشتم، دست و پامیشه برای بچه مردم؟؟ اینده اونا درست میشه؟؟ از هرچیزی ساده نگذریم همینا دو سال دیگه گروه خودشونو و درست میکنن و بدبختی میارن سر مردم شاید الان یه جوون باشه که بگیم اشتباه کرده ولی اگه برخورد نشه تکرار میشه

بچه ها من اينستا ندارم. هليا كيه؟

یه مشت دختر، ک اسم یکیشون هلیاس تو پارک دعوا میکنن و فحش و فحش کاری از تو شلوارش قمه در میاره، که دست یکی دیگه از دخترا به جز هلیا هم بوده