2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو زمانی که علم پیشرفت کرده و مشکلاتت رو میتونی علمی حل کنی دنبال دعا نویسی؟

من در عجبم.همسایه مادرم باردار بود اونم بعد 10سال به روش آی وی اف لکه بینی داشت.بجای دکتر رفته پیش دعا نویس.بهش یه قفل داده بود گفته بود دعای قفل کمره.یه دعا داده بود گفته بود همراه خودش داشته باشه یکی هم گفته بود با اسفند تو خونه دود کنه.اینا رو یه ماه بعد سقطش به من گفت.گفتم یعنی نرفتی دکتر گفت نه.گفتم خب این دعا برات چیکار کرد گفت هیچی.فقط بچم سقط شد.

تاپیک اخرمو منو لطفا بخونین راجب همین موضوعه 😘

منم اعتقادی نداشتم همین نظرشمارودارم ولی یه باررفتم ببینم چجوریه دیدم نه همون ایه هاودعاهایی که ائمه گفتن رومیده باخودم گفتم چون ادم مومن هست وچله ورمیداره شایددعاش به درگاه خدابرام گرفت اخه من خودم بنده خوبی نیستم برای خدامن قران میخونم دعاوزیارت توسل به ائمه کردم باهمه اینهاخداروشکردعام مستجابشد

تو زمانی که علم پیشرفت کرده و مشکلاتت رو میتونی علمی حل کنی دنبال دعا نویسی؟ من در عجبم.همسایه مادر ...

همه مشکلات با توکل به خداحل میشه بقیه همه واسطه اندحالا یاعلم یاهرچی تاخدانخوادهیچی نمیشه حالا این دعاوقران روتوواسطه میکنی بین خودت وخداتامشکلت حل شه این قفل وجادووایناهمه چرت وپرته من دعایی که گرفتم روهمشوخوندم همون ایه های قران ودعای مفاتیح بودکه قبول کردم ادم به هرکس نبایداعتمادکنه ازهمه بهترم توسل به ائمه وشهداهست 

منم اعتقادی نداشتم همین نظرشمارودارم ولی یه باررفتم ببینم چجوریه دیدم نه همون ایه هاودعاهایی که ائمه ...

بله عزیزم 

اگه دعا قرانی باشه  و ما انجام کارمون رو از اون شخص ندونیم بلکه اون شخص رو واسطه بدونیم فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه ولی اشخاصی که موکل دارن و اینا ...

همه مشکلات با توکل به خداحل میشه بقیه همه واسطه اندحالا یاعلم یاهرچی تاخدانخوادهیچی نمیشه حالا این د ...

بله حرفتون کاملا درسته.تا خدا نخواد حتی کوچکترین برگی از درخت نمی افته.بنظر منم آدم هر چی میخواد باید از خدا بخواد.