خب خیلیا به خاطر سانسورش دوبله میبینن بعضی دوبله ها هم واقعا خوبه به نظرم بهتر از زبان اصلیه مثلا من نفرت انگیز سه بود اگه اشتباه نکنم اونقدر عالی بود دوبله ش و لذت بردم که با زبان اصلیش نمیبردم یا حتی دوبله باب اسنفجی هم خیلی خوبه یا دوبله جومونگ فکر کن مثلا جومونگ رو زبان اصلی ببینه آدم هرچند خیلی فیلما زبان اصلیش بهتره
جدیدا همه فیلما دوبله و سانسور شده ان چراا؟؟😐😐😐هرچی دنبال بدون سانسورم نیس اصلا_سایت خاسی داره آی ...
سایت زر فیلم با زیرنویس چسبیده است
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نه بابا من همین امروز یه فیلم بدون سانسور نگاه کردم.باید بنویسی بدون سانسور تا بیاد
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من همه جوره میبینم، بیشتر زیرنویس، فیلمهای ترسناک و اکشن اصلا با دوبله حسو منتقل نمیکنن،،، اتفاقا چند روز پیش تلوزیون شوالیه تاریکی رو نشون میداد، اصلا خنده م گرفت به دوبله ش، بخصوص صدای جوکر. معلومه نمیتونن مثل اصل فیلم صداش رو دربیارن، و خیلی موارد دیگه،، وای جدیدا هرچی میخوام فیلم دانلود کنم یا لینکش خرابه یا تو لپ تابم پخش نمیشه
زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی، یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید