2777
2789

اره من فر دارم اما همیشه تو ماهیتابه درس میکنم ، حالا خیلی بلد هم نیستم از بقیه بپرس 

ولی من پیتزا رو اماده میکنم میزارم تو ماهیتابه کف ماهیتابه چرب میکنم میزارم رو شعله خیلی کم زیرش هم زیر قابلمه ای میزارم ک حرارت خیلی نخوره بسوزه 

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم میشه 

فقط موادتو تفت بده که خام نباشن و کف ماهیتابه را چرب کن نون پیتزا بزار سس بزن و پنیر بریز و موادی که تفت دادی را بریز و در نهایت پنیر و آویشن 

زیر ماهیتابه کم باشه و درشم بذار تا پنیر آب بشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     

اره یه کوچولو کف ماهیتابه رو با روغن معمولی چرب کن که نسوزه سرش هم بذار روش تا پنیر اب بشه

تو کیک پزهم میشه گذاشت

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

یکم تابه رو چرب کن و خمیرو بزار توش و سس بزن روش و مواد وآخرشم پنیر درشو ببند بزار رو گاز زیرش باید کم باشه یا رو شعله پخش کن بزار تا نسوزه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بله من درست کردم فردارم ولی تو تو ماهیتابه راحت تره...

کف ماهیتابه روبافرچه روغن بزن خیلی کم من کره هم میزنم....بعدم بذارو شعله کم پنیرش که اب شد بیار بخور فقط روش طلایی نمیشه ولی مزش همونه البته مایه باربیرون درست کردیم توظرف روحی زغال روی درش ریختم پنیرش طلایی شد تقریبا

موادشو میگی چقدر باشه .کلا از صفر تا صد...خمیرشو چیکار کنم 

چقدرش رو که هرچقدر پر بار تر خوشمزه تر،خمیرشم من اماده میگیرم تو ماهیتابه خودت درست کنی خمیر خوب نمیشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

خمیرجادویی درست کن اول بعد همه موادی که میخوای بزنی به پیتزات رو باید کمی تفت بدی وبپزی.بعد خمیرتو توی یه قابلمه باز کن واول سس بزن وبعد پنیرپیتزا وبعد موادتو بریز روش ودوباره پنیر وبذار روی گاز.

من یه بشقاب رویی دارم که اینا رو میذارم توی اون بعد بشقاب رو میذارم توی یع قابلمه بزرگتر وزیرشم یه قالب که واسه قالب زدن کلوچه اینا هست میذارم ودمکنی میذارم تابپزه خمیرش

موادشو میگی چقدر باشه .کلا از صفر تا صد...خمیرشو چیکار کنم  

نون اماده بخر به نظر من

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات