2777
2789
عنوان

خونریزی

90 بازدید | 13 پست

دوستان چن وقتیه من خونریزی دارم چن وقت پریود نمیشم بعد که پریود میشم دیگه قطع نمیشه ی هفته قطع میشه بعد لکه بینی دوباره شروع میشه باید چیکار کنم میگم قطع بشه برم دکتر چی بخورم بنظرتون 

پرنسس اقامون 👰👫

منم اینجوری شدم قرص جلوگیری بخور از سومین روز پرید خوب میشه

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر داد؟

آره رفتمیش زنان اول ازمایش هورمون دادم بعد برام نوشت

خدای خوبم من از بچگی آرزوم بوده معلم بشم  منو با قبولی دانشگاه فرهنگیان به آرزوم برسون 🥰 مهربون باش اما ضعیف نباش زمانی پخته میشی که بفهمی نیازی نیست به هرچیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی 😊 
اها به من میگن کیست داری😬

برو پیش زنان راهنمایی ت می کننن من کیست نداشتم 

میرم 

حتما برو عزیزم 

چشم 

بی بلا 😘😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز