2777
2789
من قیافم خوبه شما منو نمیبینی بخام کلاس بزارم قدم بلند چشام کشیده رنگی .ابجی هام شبیه مامانم هستن .د ...

وای خدای من ........منظورتون همسره دخترتونه یا شوهرخواهر؟چنسالتونه اون چنسالشه چقد کثیف بعضیا  

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
وای خدای من ........منظورتون همسره دخترتونه یا شوهرخواهر؟چنسالتونه اون چنسالشه چقد کثیف بعضیا & ...

نه شوهر ابجیم .من شوهر ندارم .من یکم اخلاقم تند الان که باهاش قهرم همه میگن باهمه دعوا داری ...اونم خیالش راحته .خب برم چی بگم به داداش مامانم ..روم نمیشه ‌هرچی اینترنت سرچ کرده در مورد عقد باخواهرزن همه نوشتن حرام ..بعدمیگفت چرا زن یکی از پیغمبرا پس دوتا خواهر بودن .ازهمه مردا بدم میاد حس میکنم کسی  قابل اعتمادم نیست حالااین شوهرابجیم مجردی اصلن دوس دخترنداشته الانم اهل دوستی باکسی نیست ..بازاینقد عوضی هست

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمین باش این ادم مریضه منظورم داره .باور نمیکنی داماد منم این جور بود باهاش قهرم  راحت شدم ازش ...

عزیزم من کادر درمانم

از نظر علمی گفتم

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه شوهر ابجیم .من شوهر ندارم .من یکم اخلاقم تند الان که باهاش قهرم همه میگن باهمه دعوا داری ...اونم ...

خیلی همه چی ترسناک شده

خیلی همه چی ترسناک شده

اره من کسی رو محل نمیدم دیگه یجور شده کسی عاشقم باشه هم فک میکنم دوروغه

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
نه شوهر ابجیم .من شوهر ندارم .من یکم اخلاقم تند الان که باهاش قهرم همه میگن باهمه دعوا داری ...اونم ...

خیلی همه چی ترسناک شده

کمکم کنید بنظرتون چیکار کنم

سلام

بعد این همه مدت فکر کنم واستون روشن شده باشه که منظورش از تکرار این حرفها چیست  .

اما هر دو مورد می‌تونه باشه بعضی از اشخاص واقعا ذهن مریضی دارند  محرم و نامحرم واسشون فرقی نمیکنه .

اما نه گاهی ادمها برای تعریف و تمجید این حرف ها و بیان میکنند.

هیچ منظوریم ندارند 

سلام بعد این همه مدت فکر کنم واستون روشن شده باشه که منظورش از تکرار این حرفها چیست  . اما ...

سلام

نمیدونم  والا هنوزم نفهمیدم

ولی امیدوارم که اونقدر عوضی نبوده باشه