2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم باهام مشکلی نداره ولی الان شک کردم  بنظرتون قضیه چیه

عزیزم مشکل از این جدی تر؟ اجازه نده بی حرمتی کنه، بزن تو دهنش اگه خواهر داره وسط رابطه از خواهرش بگو ببین چه حالی میشه، غلط کرده چشم به مادرزن داره

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
عزیزم این فقط فانتزیشه  و یه انحراف جنسی  باید برین پیش روانپزشک خیلی ها اینطورن و من ...

مطمین باش این ادم مریضه منظورم داره .باور نمیکنی داماد منم این جور بود باهاش قهرم  راحت شدم ازشرش .

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
خودم ۲۰ شوهرم ۲۷ مامانم ۴۳

سرکاریه؟ اخه مادر زن و داماد یه جورایی مثل مادر پسر باید باشن😐

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
مطمین باش این ادم مریضه منظورم داره .باور نمیکنی داماد منم این جور بود باهاش قهرم  راحت شدم ازش ...

خب شمام تعریف کن ؟ لطفا

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

وای اصن باورم نمیشه چجوری میذاری اسم مامانتو اینجوری موقع رابطه اسم مادرتو  اونم جون بگه  بزن بترکون شوهرتو اه اه حالم بد شد برو پیش مشاوره فکر نکنم این درست بشه نتیجه دیدن فیلم های س ک این میشها

و خدایی ک بشدت کافیست❤

مادرت خیلی جوونه الان زنای چهل ساله مثل سی ساله هستن قدیم نیست 

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
خب شمام تعریف کن ؟ لطفا

من قیافم خوبه شما منو نمیبینی بخام کلاس بزارم قدم بلند چشام کشیده رنگی .ابجی هام شبیه مامانم هستن .دامادم هی تو جمع میگفت فقط این خوشگله فلان ..هی میومد خودشو میچسبوند تا من مریض میشدم یاهرچی حواسش به من بود دیگه حالم ازتوجهش بهم میخورد هرچی به روی خودم نمیاوردم داداش میگفتم عین خیالش نبود بعد چندسال باکمال پر رویی گفت چه حسی بهم داری گفتم حسی که به سعید دارم ..سعید داداشمه  یه مدت سرد شد و دوباره شروع کرد با اخر فحشش دادم تموم شد ولی فقط ابجیم میدونه کسی دیگه ایی بدونه ابرومون میره