2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

209 بازدید | 2 پست

چندسال پیش بعد کلی زحمت و آزمون دادن و کار کردن تو جاهای خصوصی بالاخره استخدام شدم شغلمم تو بیمارستانه از همون دانشجویی روی پای خودم بودم ازدواج کردم و همسرم مثل من تا پارسال تو جای خصوصی کار میکرد و باهم زحمت میکشیدیم مسکن و ماشین تهیه کردیم،کرونا شد و نیروی انسانی کم و فشار کاریه زیاد داشتم تا الان که پسرم دوسال و نیمه س.پارسال همسرمم با حمایتای من استخدام شد اونم مثل من بیمارستان و چون دوجا کاره حقوقش تقریبا از پارسال دوبرابر و نیم شده و چندماهیه پسرم تشخیص تاخیر رشد و اختلال یکپارچگی حسی گرفته و بهم گفتن بخاطر فقر محیطی و کوتاهیه ما هم بوده و الان تحت کاردرمانی و گفتاردرمانیه.حالا این وسط محل کار به من فشار میاره و میگه باید دوشیفت بیای چون نیرو کمه و من تایم خالیمو کامل درگیره پسرمم از طرفی میگرن شدید و بیرون زدگی دیسک دارم و همسرم میگه جلوشون بایست و بگو اضافه کاری اجباری نمیام اصلا استعفا بده مگه جونتو پسرتو از سر راه آوردی منم نامه زدم ریاست گفتم به هیچ وجه بغیر موظفیم نمیمونم و مدارک درمانی پسرمم ضمیمه کردم و حسابی باهاشون درافتادم که میدونم قبول هم کنن در آینده به شکل دیگه یی اذیتم میکنن نمیدونم چیکار کنم از طرفی دلم میسوزه از این همه زحمت که بخوام تو ۳۳ سالگی بااینهمه سابقه استعفا بدم از طرفی از آینده میترسم که روابط من و شوهرم همیشه اینجور خوب نباشه از طرفی بخاطر پاره ی تنم دلم خونه شما بگین جای من بودین چکار میکردین

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

سلام عزیزم شما استخدام تامین اجتماعی ؟؟ از چه رشته ای وارد شدین چند تا سوال داشتم میشه درخواست دوستی بدم ؟؟ 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

دقیقا چه کاری برای تامین اجتماعی انجام میدین  ؟؟  داخل بیمارستان کار میکنید  ؟؟  چقدر درآمد دارین   ؟؟مصاحبه اش چطوری بود  ؟؟   سابقه کار داشتین موقع استخدام ؟؟ طرح رفته بودین یا خیر ؟؟  

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان