2777
2789

من که سنتی پزم😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب درست کردم پودر کتلت گیاهی خریدم نصف0و طبق دستور روش درست کردم بعد یه پاکت مرغ چرخی و پیازه رنده شده بهش اضافه کردم با پود ر کتلت مخلوط کردم بعد سرخش کردم با سیب زمینی و گوجه خیلی خوشمزه شد جات خالی

سیب زمینی حلقه ای سرخ کن

بچین ته ماهیتابه چهار تا تخم مرغ بشکن تو یه کاسه یه کم جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای بهش اضافه کن هم بزن بریز رو سیب زمینی ها یه کم پنیر پیتزا بریز روش نمیک و فلفل فراموش نشه 

حرارت رو کم کن دم کنی رو بزار روش تا تخم مرغ ها بسته شه

با نون بخور خیلی هم خوش مزه است 

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

ساندویج مرغ 

خیارشور نگینی سیب زمینی سرخ شده نگینی مرغ ریش ریش شده قارچ ورق ورق شده و سرخ شده 

همه رو مخلوط میکنی  سس مایونز و فلفل سیاه و نمک میزنی 

اگه دوست داشتین یه پیاز خام هم رنده کنین آخر کار بزنین بهش و همشن بزنین بعد با گوجه و کلم و نون باگت میل بفرمایید

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

سینه مرغ نازک کن منظورم کلفتیشو بعد زعفران ونمک بزن تو کره سرخ کن راحت وتوشمزه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...