2777
2789
عنوان

زندگی من ...

483 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها واقعا دیگه کم اوردم میخام تصمیم بزرگی بگیرم ک با شوهرم ادامه بدم یا طلاق بگیرم میشه بخونید و جواب بدید ببخشید اگ طولانی میشه...

من ۲۴سالمه یه دختر دوماهه دارم و ۱سالو ۸ماهه عروسی کردم شوهرم اولا خوب بود اما الان خیلی بد شده خودش میگه بخاطر دعواهای گذشته چون ماباهم اختلاف داشتیم و ی بار من رفتم کلانتری از دست شوهرم و اون همه چیو از چشم خانوادم میبینه

خلاصه الان شوهرم ادم بدبین و بشدت کینه ای و عصبانی هست تاقبل بچه باهام خوب بود الان بدشده باخانوادم رفتو امد نمیکنه و نمیزاره خانوادمم بیان خونم ...ولی منو میاره خونه پدرش و خانواده خودش میان خونم درصورتیکه مادرش خیلی خیلی بی شرفه و همش اذیتم میکنه 

منم میگم نمیام خونه پدرت میگه بچمو میبرم تنها ینی میخاد بچمو بگیره ازم 

خیلی کم اوردم کسایی ک تجربه مشابه دارن بیان بگن چیکار کنم گاهی میگم دخترمو بزارمو برم ولی باز میگم گناه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مشاور صحبت کن بهترین راه و جلو پات بزاره این سایت فقط بلدن بگن طلاق

خودش ک مشاوره نمیاد منم نمیتونم بچه نوزاد دارم برم بیرون بعدم مشاورم خوب هم بلد نیستم شماره دارید بدید

اگه آدم کینه ای هست که تو هر دعوایی همش میخواد حرفای گذشته روپیش بکشه وبهت توهین کنه که خدا به دادت برسه منم شوهرم همین طور بود درکت میکنم 

همیشه فکرمیکردم بدترین چیز توزندگی اینه که تنهاباشی ولی حالافهمیدم بدترین چیز تو زندگی بودن با آدم هایی که باعث میشن احساس تنهایی کنی...روکارات بیشترفکرکن چون زمین مربع نیست

ببین عجول نباش تو طلاق و فکر بهش..

یه مدت با شوهرت همکاری کن ... حساسیتش کم بشه 

بعدا الکی بگو فلان تعریفو مادرم ازت کردو یا پدرم قبولت داره //

این موارد زیاده و برای خیلی ها پیش میاد اما گذراست.

تو هم بچت کوچیکه و مسلما اونطور که قبل از زایمان بودی الان برای شوهرت نیستی... وطبیعی یه تغییر رفتار اون

۱۴۸۰زنگ بزن باتلفن ثابت ،مشاور رایگانه تو همه زمینه ها مشاوره میده یه کم طول میکشه وصل بشه ولی می ارزه مثلا من دیروز زنگ زدم ۲۰دقیقه طول کشید تاوصل بشه

همیشه فکرمیکردم بدترین چیز توزندگی اینه که تنهاباشی ولی حالافهمیدم بدترین چیز تو زندگی بودن با آدم هایی که باعث میشن احساس تنهایی کنی...روکارات بیشترفکرکن چون زمین مربع نیست

بزرگ نکن قضیه رو حتی اگه بزرگ باشه ....

شوهرت هنوز دوسال نشده که مسوولیت زندگی رو قبول کرده پدر شده ...اون الان تو یه گوداله و دنباله بهانس .بهتر بود کمی دوتایی با هم وقت می گذروندین ..با هزینه ها و خرجای اینور اونور زندگی مشترک آشنا میشدین بعد بچه میاوردین..

حالا که شده باید صبوری کنی... قبول کن تو این جامعه با این اوضاع قبول مسوولیت خیلی سخته و شوهر نمیاد مستقیم بگه دردش اینه ..و برای تخلیه روحی روانی خودش دست میزاره رو گذشته ها ...تا شما کمبوداشو متوجه نشی

بزرگ نکن قضیه رو حتی اگه بزرگ باشه .... شوهرت هنوز دوسال نشده که مسوولیت زندگی رو قبول کرده پدر شده ...

بعضی وقتا بعضی مردا واقعا رو اعصابن بالاخره یه زن پابه پای شوهرش تمام مشکلات روتحمل میکنه وخسته میشه ولی اکثر مردا فکر میکنن که فقط خودشونن که مشکلاتو تحمل میکنن ولی زن یه موجود احساسیه تومشکلات بیشتر از شوهرش اسیب میبینه بعضی مردا اصلا اشتباهاتی که خودشون میکنن رو قبول ندارن ولی ذره بین رو کارای زنشون میذارن من خودم شرایط اسی رو داشتم ولی خب شوهرم اعتیادم داشت دارم ازش جدامیشم

هنوزم یه ذره ته دلم دوسش دارم کیه بخواد زندگیش نابود بشه تو جوونی مگه من چندسالمه آخه ولی خب اینقدر بهم توهین وبی احترامی کرد توزندگی چه وقتی تنها بودیم چه جلوی بقیه کاری کرد منی که بخاطرش یه روزی جلوی همه وایسم امروز به بقیه بگم اشتباه کردم خیلی سخته خیلی برای آرامشم یه صلوات مهمونم کنید بچه ها

هنوزم یه ذره ته دلم دوسش دارم کیه بخواد زندگیش نابود بشه تو جوونی مگه من چندسالمه آخه ولی خب اینقدر ...

خیلی ناراحت شدم از خدا میخام صبرت بده ولی خوشبحالت بچه نداری جدامیشی من دارم دیونه میشم کاش بچه نداشتم کاش