2777
2789
عنوان

اقدامیها بیایید

66 بازدید | 10 پست

ماه های پیش بعد از مصرف کلومیفن و آمپول هاچ ام جی زیر شکمم درد میگرفت وتیر میکشید ولی اینماه خیلی کم شده فقط تو طول روز یکی دوبار اونم خیلی کم علتش چیه میدونید بگید 

خدایاشکرت

من ماه سوم اقدامم دوماه با لتروزول و امپول اقدام بودم درد های شدید داشتم این ماه دکترم عوض کردم گفت مشکل نداری بدونه دارو اقدام کن این ماه بدونه دارو اقدام کردم درد روزه تخمک گذاری داشتم بازم ولی شدید نبود من هیچوقت تخمک گذاری درد نداشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ماه سوم اقدامم دوماه با لتروزول و امپول اقدام بودم درد های شدید داشتم این ماه دکترم عوض کردم گفت ...

اینماه هم آمپول وقرص مصرف کردم اما مثل ماههای پیش حالتم نیست سوالم اینه بهتره درد باشه یا مثل الانم باشه

خدایاشکرت

اینماه هم آمپول وقرص مصرف کردم اما مثل ماههای پیش حالتم نیست سوالم اینه بهتره درد باشه یا مثل الانم ...

چن روز به موعودت مونده

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
آخه این دارو ها سایز تخمدان رو بیش از حد نرمال بزرگ میکنن و تخمک گذاری درد بیشتری دارهدبا این دارو ه ...

همون ماههای پیش با این داروها دردم زیاد بود ولی اینماه با همین داروها دردم خیلی کمتره با اینکه اینماه خیلی گرمیجات خوردم و بادکش حجامت فصد خون هم انجام دادم

خدایاشکرت

۱۲ سیکلمه باید برم سونو ۱۶ الی ۱۷ روز به موعدم مونده

انشاالله این ماه باردار میشی،به علایم و درد توجه نکن،ادم نمیدونه که تو بدنش چه خبره با این دردا چیزی مشخص نمیشه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍