2777
2789
عنوان

فیبروم چیه دیگه!!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ایشون کی هستن؟

شیاف چهل گیاه که برای درمان فیبروم هست میفروشن و مشاوره رایگان میدن. فروش اقساطی هم دارن، جوابدهیش۱٠٠درصد هست

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
من عقدم تازه عقد کردم شرایط بچه اوردن ندارم اخه نه خونه ساختیم نه جهاز گرفتیم

دو سال دیگم باردار شی خوبه .شاید اصلا بزرگ نشه بر تو ...چند ماه دیگه باز سونو بده مقایسه کن ...در کل نگران نباش من چند ساله درگیرشم. پریودات شدیده؟

شیاف چهل گیاه که برای درمان فیبروم هست میفروشن و مشاوره رایگان میدن. فروش اقساطی هم دارن، جوابدهیش۱٠ ...

شیاف چهل گیاه
*✅برای درمان انواع کیست ها*
*✅فیبروم ها*
*✅میوم*
*✅مشمیه*
*✅عفونت های قارچی و زنانه قدیمی و ترشحات بد بو*
*✅از بین برنده خارش و بوی بد واژن*
*✅از بین برندگی چسبندگی رحم*
*✅ گرم نگه داشتن رحم و اماده سازی برای باروری...*
*جهت مشاوره رایگان و ثبت سفارش👇🏻*

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
دو سال دیگم باردار شی خوبه .شاید اصلا بزرگ نشه بر تو ...چند ماه دیگه باز سونو بده مقایسه کن ...در کل ...

وای الان 20 روزه پریودم ...خونم بند نمیاد.

چیکارمیکنین شما؟

به دکتر گفتم دارو واسه بند اومدن خونم بده گفت بقیه ازمایشات هم بیار دارو بنویسم..بقیه ازمایش ها یک هفته دیگه حاضرمیشه من دیگه خونی برام نمونده تا یک هفته دیگه😩..

چیکارکنم خونم بند بیاد

من اینجوری نیسم بر من ۶ روزه ولی شدید .

من.20 روزه خونریزی دارم...تا قبل ازدواجم خوب بودم 7 روز پریود بودم دردم زیاد نداشتم فقط روز اول درد داشتم..

اما بعد ازدواجم بعد چندمین رابطه اولین پریودیم 20 روز کشیده...دکتر برام ازمایش بارداری هم نوشته..