2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم 600،700

من دو تا میشناسم زیاد فالور دارن میخوای معرفی کنم

آشنای من نیستن برای شما میگم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب هرکسیم نمیتونه بلاگر باشه.  اونم از زرنگی اونا بوده دیگه

نه زرنگی نیست. مگه چکار کردن. 

اما هست کسی که سالها درس خونده سختی کشیده تا تونسته یه شغل ابرومندانه پیدا کنه و نهایتا ماهی ۵ تومن میگیره.

این از سادگی مردمه کسایی که زندگی شخصیشون را میگذارن تو دید عموم را فالو میکنن و بزرگشون کردن که بتونن اینجوری پول از مردم بکشن. 

شرکت های تبلیغاتی کارشون حلاله به نظرم. چون واقعا دارن تو این زمینه تلاش میکنن. و اینقدر هم قیمتهاشون بالا نیست

منم میخام بلاگر شم ☹☹ولی اصلا دوست ندترم عکسام پخش بشه و اینا دو س ندارم زندگیمو وارد فضای مجازی کنم ...

شرافتمندانه نیست به نظرم... 

آخه یعنی چی کل زندگیتو بریزی تو کشور که پول بگیری والا من خوشم نمیاد حتی مامانم از زندگیم خبرداشته باشه چه برسه به 70 میلیون جمعیت

نه زرنگی نیست. مگه چکار کردن.  اما هست کسی که سالها درس خونده سختی کشیده تا تونسته یه شغل ابرو ...

دقیقا چقدر حرف درستیه 

بچه هامون باید از فرد درستی الگو بگیرن نه که با قرتی بازی پول دراوردن

تازه زندگی همشم پول نیس سوادم هست چقدر خوبه که جابه جا میشد کارای پژوهشی و ارزشمند پول زیادی توشون بود

شرافتمندانه نیست به نظرم...  آخه یعنی چی کل زندگیتو بریزی تو کشور که پول بگیری والا من خوشم نم ...

خب اونا تمام زندگیشونو که نشون نمیدن. 

فقط بخشی که دلشون میخواد. 

من خودم مشکلی ندارم با این مساله اتفاقا خوشمم میاد. 

اینا دیگه یه چیزاییه برمیگرده به اخلاق ادما

حرفی نیست 🥲