2821
2789
عنوان

مادر شوهر

560 بازدید | 41 پست

امروز مادرشوهرم زنگ زد گفت ک چخبر اینا تازه میخایم عروسی کنیم بعد من گفتم هیچی دیگه خونه رو اینارو اجاره کردیم مساجر قبلی گفته این پرده رو هشت تومن برای شما چون خیلی تمیزه و اینا منم گفتم بابام گفته نصف نصف بدیم ک ب کسی فشار نیاد یهو گفت عه پرده با خانواده عروسه با داماد نیست 

منم کفتم اگه اینجوری رو رسم رسوم دارید پیش میرید پس پرده رو بابای من میخره شما یا شوهرم برام سرویس طلا بخرید(قرار نبود بخریم) اقا هزار رنگ عوض کرد 

گفتم من نمیخام ب کسی فشار بیارم گفتم الان دیگه دخترارو از ابرو و مو نمیفهمن ک شوهر کرده از طلاهاش میفهمن🤣اونم کفت پرده اینا توافقیه فقط ب شوهرت نگو ک این حرفا پیش اومده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همینه خیلی خوب گفتی؛؛ من ۱۷ سالگی ازدواج کردم تا تونستن زدن تو سرم الان که سی سالمه ای حرص میخورم

ن من همیشه ب شوهرم غر میزدم مشاور گفت این کار غلطه مردا رو وارد بحثای خاله زنکی نکن اگه حرف زد خودت جواب بده شوهرتو ننداز جلو اره ازدواج تو سن پایین کوچیکه

افرین خوب گفتی .حالا خوبه که مودبانه حرفتو زدی به شوهرتم نگو فعلا ولی منم دیدم پرده با خانواده عروسه ...

حالا باشه یا نباشه ماشالا بابای من انقد تو قرض و وام فرو رفته ک خدا میدونه یه یخچال خریدیم ۶۰ تومن بعد مادر شوهرم شب بله برون میگفت نه تلویزیون ما نمیگیریم ولی خود شوهرم گفت میگیرم با پسره

حالا باشه یا نباشه ماشالا بابای من انقد تو قرض و وام فرو رفته ک خدا میدونه یه یخچال خریدیم ۶۰ تومن ب ...

یخچال رو چرا شما گرفتید ....لوازم برقی معمولا با داماد هست...آفرین دختر با سیاست...خوب جوابشو دادی با احترام ولی نزار هیچی تو دلت بمونه