2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه 14)🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 3302 بازدید | 110 پست
سپاس صباجون🍀💙🍀💙الهی مهرت تو دل اطرافیانت جاخوش کنه و نظرشون از تو بر نگرده، موفقییت آرزومه💎💓🌹 ...

فدات گلی.ایشالا هیجوقت دلت نگیره هنیشه بخندی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
فدات گلی.ایشالا هیجوقت دلت نگیره هنیشه بخندی

🌷💚😘❤️

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      ...

خوندم انشاءالله حاجت روا شند😔شما هم برای مادر من دعا کنید

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      ...

خوندم گلم ☺️❤️✨

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

سلام عزیزم ،ممنونم از تاپیک عالی ، زیبا و پر محتوا 🙏 

برای کاربران مورد نظر هم خوندم ، ان شاالله حاجت روا بشن 

التماس دعا 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم ،ممنونم از تاپیک عالی ، زیبا و پر محتوا 🙏  برای کاربران مورد نظر هم خوندم ، ان شاا ...

سلام خواهرجون❤️سپاس از حضورتون🤲😘الهی زندگیتون سراسر به شیرینی عسل و طعم خوش حاجتروایی باشه... الهی شکر💗💗💗💗

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
2790
2778
2791
2779
2792