2777
2789
عنوان

خانما دوستم

193 بازدید | 15 پست

خواب دیده رفته خونه پدر شوهرش بعد خواه شوهرش و مادرشوهرش تو دهن پسرش نگاه کردن و با خوشحالی گفتن دندون در آورده کسی تعبیرشو بلده؟

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی دندون تعبیر خوبی نداره

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

افتادن دندون تعببر خوب نداره ولی شاید در اومدنش تعبیرش خوب باشه

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

واااای چرا من اینو خوندم نبینم از این خوابا😭😭😭😭😭😭😭😭

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

@من_ترانه_15_سال_دارم  حست اشتباه میگع عزیزم😐دروغگو نیصدم

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  

اسي جان 

بچه ي سفيد رو و مهربوني تو خانوادشون بدنيا مياد كه خبرش رو پدرشوهر مادرشوهرش توي فاميل با ناراحتي پخش ميكنن چون پسر ميخوان سوگولمون دختره ولي وقتي مياد بركت و نعمت وصفا وشادي مياره براي خانواده 

چهرش شبيه باباش ميشه و همه همه جا بشدت عاشقش ميشن دختر پر روزي و خوش يمني 

سعادتمند و به اميد خدا تعبير من روي همه ي تعبير هاي بچه هاست هيچ خطر مرگي نيست 

صدقه بزارن از الان كه خوشبختي بي نهايتي در انتظارشونه عزيز 

از قول من به دوستت تبريك بگو اسمشم بزاره سونيا 😍

@من_ترانه_15_سال_دارم    حست اشتباه میگع عزیزم😐دروغگو نیصدم

از یک خانم بعیده انقدر اشتباه بنویسه..نیصدم چیه نیستم.....اگه پشت کنکوری بودی...تو جلد کتابات نگا میکردی کنکور نوشته نه کونکور....همیشه حس ششمم قوی بوده...الانم بعید میدونم اشتباه بگه😐

نه اسمم ترانه اس نه ۱۵ سال دارم😊...نام کاربریم اسم یک فیلم سینمایی با بازی ترانه علیدوستیه ..اصلااا هم به این بازیگر علاقه ای ندارم، همین طوری گذاشتم این نام رو🥰.اگه با همسرت مشکل داری اگه مادرشوهرت خواهرشوهرت اذیتت میکنه اگه بچه ات خیلی اذیتت میکنه و بچه خوبی میخوایی   .    🌸   ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه�🌸  رو یادت نره.زیاد تکرارش کن .بی جواب نمیمونی. این حرف خیلی از مراجع هست وحدیث زیاد داریم که گاهی مشکلات ما بخاطر گناهان مونه..پس با این ذکر ان شالله که گناهامون بریزه و مشکلاتتمون حل بشه🌷🌷🌷                  در ادامه اینکه  اگه امضا رو خوندی و برام یک صلوات بفرست تا که به حاجت دلم برسم.🌺و همچنین منو همسرم و دختران گلم عاقبت بخیر بشیم که از همه چیز مهمتره بنظرمن🌺.دوست داشتی بهم بگو تا منم برای آرزوهات دعا کنم و صلوات بفرستم.🌹چون واقعا دعای نی نی سایتی ها میگیره.ممنون دوست عزیزم🤗😍..دوست داری تمام مشکلات بشریت هرچه زودتر تموم بشه..پس بگو اللهم عجل لولیک الفرج....که فقط با اومدن آقا امام زمان.عج. این امر محقق میشه😊😊😍❤❤❤❤