2777
2789
عنوان

میخام جداشم

176 بازدید | 20 پست

بخاطر شرایط سخت زندگیم وشوهر عوضی ام وکارهاش که دیگه تحمل ندارم میخام جدا بشم ولی نه میتونم دخترم باخودم باشه ونه طاقت دارم که جدا بشه ازم تنها ناراحتیم همینه واقعا بریدم ونمیتونم تحمل کنم کارهای شوهرمو 

امکان تغییر نیست؟ 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقتی شوهرت آدم نیس دخترت ببر

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

تهش چی شرایط مستقل زندگی کنی رو داری خونواده ات پشتتن😐

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
چوا نمينوني با خودت باشه؟

وقتی پیش خودمه خیلی بی تابی میکنه واسه باباش .وقتی بچه میبینه با مامان وباباش بهونه میگیره اعصابم داغون میکنه خانوادمم خیلی اذیت میشن تاب ندارن .ازطرفی هم مسولیت بچه بدون بابا خیلی سخته وشوهرمم خیلی دل سنگ وعوضی دیر به دیر میاد دیدن دخترم 

وقتی پیش خودمه خیلی بی تابی میکنه واسه باباش .وقتی بچه میبینه با مامان وباباش بهونه میگیره اعصابم دا ...

ديگه عزيزم جدايي همينه ديگه!!

بايد تحمل كني هم خودت هم خانوادت!

شوهرتم نياد به جهنم!

براي خودت و بچت برنامه بچين برو پيش مشاور يادبكير به دخترت چي بگي موقع بهونه ها! 

💕

آره ازاون نظر مشکلی ندارم ولی دوست دارم جدابشم ویه ازدواج موفق داشته باشم دیگه بریدم 

اگاینجوریه  ک خوبه ...مشکلتون درست شدنی نیس

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
چه کار ی می کنه که ناراحتت می کنه 

زن باز شده صبح میره شب میاد شب میره اتاق جدا میخابه وفقط بایه خانم چت میکنه تماس تصویری میگیره .الانم میخاد بااون خانم برن شمال عشق وحال .بهمون خرجی کم میده اصلاتوخونه نمیمونه هیچ جا هم نمیبره من ودخترم رو فقط دنبال زن ورفیق بد