2777
2789
بین پولا آویز بزار که قشنگتر بشه ولی همین که اینو بهش میدی خودش خیلی ارزش داره 🥺 

چیکار کنه من ک متوجه نشدم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
عاشقتم#   من امروز رفتم خرید کنم زنه داشت بم میگفت یه ۲۷تومن خرید کردی یه ۱۶ تومن ۲۷رو ۲۵م ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣♥️♥️😍عاشقتممممم پاره شدم لعنتی 

نههه من برعکس خیلی سریع بودم:)

فقط اسمت🤣

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمت چه خنده داره .  شاید کسی حالش بد باشه با دیدم اسمت خنده به لبش بیاد ثوابش واسه توعه

انقد بابتش من حرف شنیدم.ولی مشکل ۲۰سال زندگی منه ک داره میکشتم😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

تنکس#   💚

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
بین پولا آویز بزار که قشنگتر بشه ولی همین که اینو بهش میدی خودش خیلی ارزش داره 🥺 

خیلی خسته شدم حسش نیست خخخ میدونم کلی خوشحال میشه و کسی تا حالا اینکارو براش نکرده

انقد بابتش من حرف شنیدم.ولی مشکل ۲۰سال زندگی منه ک داره میکشتم😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣 تنکس#   💚

ااا چرا؟ من همینطوری همش جیشم میاد خسته شدم🤣🤣🤣🤣

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣♥️♥️😍عاشقتممممم پاره شدم لعنتی  نههه من برعکس خیلی سریع بودم:) فقط اسمت🤣

فداتم# جیگر#  

هی خاهر انقد بخاطر اسمم جنگ و دعوا داشتم.😭🤣

من# ریاضی# صفرم#  

انقد بابتش من حرف شنیدم.ولی مشکل ۲۰سال زندگی منه ک داره میکشتم😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣 تنکس#   💚

برو دکتر خواهر جان 😂😂😂 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
ااا چرا؟ من همینطوری همش جیشم میاد خسته شدم🤣🤣🤣🤣

من ددحد ترکیدن جیش دارما درحدی ک دردم میگیره ولی نمیاد جیشم💔 فک کن هردوروز ی چیکه🤣🤣🤣

برو دکتر خواهر جان 😂😂😂 

روم# نمیشه#  

بگم اقا دکتر بنده شاش دارم ولی چیکه چیکه میاد؟💔

چیکار کنه من ک متوجه نشدم

وای اسمت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

عزیزم نگاه تو این عکس بین گل های صورتی گل های سفیده منظورم از ایناس حالا اگه آویز گلم نبود از آویزهای کریستالم میتونه استفاده کنه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
خیلی خسته شدم حسش نیست خخخ میدونم کلی خوشحال میشه و کسی تا حالا اینکارو براش نکرده

دستت درد نکنه واقعا خوشحال میشه کیه که خوشحال نشه کاش منم تو واقعیت دوستی مثل شما داشتم 😘

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
وای اسمت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂  عزیزم نگاه تو این عکس بین گل های صورتی گل های سفیده منظورم از این ...

مرسی جگرمممم خر فهم شدم✋😁

اسمم# #داستانداره# 😁🤣🤣🤣🤣

💚

روم# نمیشه#   بگم اقا دکتر بنده شاش دارم ولی چیکه چیکه میاد؟💔

اره مامانم همین مشکل رو داشت بردینش دکتر خوب شد

مثل تبلیغات سایت بود حرفم . میگه بله چه جاب منم همین مشکل رو داشتم به #شاشبند#‍ شده#رجوع کردم خوب شد 😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مرسی جگرمممم خر فهم شدم✋😁 اسمم# #داستان ‍ داره# 😁🤣🤣🤣🤣 💚

دور از جون 😂😂💗💗

ولی خیلی با حال بود کلی خندیدم 😂😁