2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

100تومنکادو؟؛:) 

چقد# سریع# حساب# کردی#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
اسی خیلی قشنگه چجوری درست کردی؟برای عروسی گل رز قرمز یا سفید خیلی شاخه

بیا ببسن😂😂😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بین پولا آویز بزار که قشنگتر بشه ولی همین که اینو بهش میدی خودش خیلی ارزش داره 🥺 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
قربونت🤣

عاشقتم#  

من امروز رفتم خرید کنم زنه داشت بم میگفت یه ۲۷تومن خرید کردی یه ۱۶ تومن ۲۷رو ۲۵میدم ۱۶رو ۱۵ به علاوه ی ۳۱ تومن چقد میشه؟با لبخند ژکوند گفتم ماشین حساب ندارین😑😭🤣🤣🤣🤣🤣

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
گلم با مقوا فیلمی ندارم قبلا تو گوشی یکی دیگه بودم الان درست کردم پولارو چسبوندم ب مقوا و کاغذ کادو ...

سپاس# 💚

جاااانمممم

اسمت چه خنده داره . 

شاید کسی حالش بد باشه با دیدم اسمت خنده به لبش بیاد ثوابش واسه توعه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .