2821
2789
عنوان

درس خوندن

219 بازدید | 47 پست

24 سالمه 

خیلی دلم میخواد برای کنکور بخونم.و بعدش یه شغلی داشته باشم.کتاب هارو تا حدودی قرض گرفتم و تهیه کردم.

از طرفی متاهل هستم بنظر تون میتونم از پسش بر بیام کسی تونسته بخونه؟ خیلی دلم میخواد ولی از یه طرف بی انگیزه ام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شرایطم مس تو بود .امسال فراتر از تصورم سخت اومد .ونتونستم .خیلیم‌خوندم اگه من جوابم اومد خوب بشمتوام میتونی گرچند ایشالا که قطعا میتونی

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

اگه اراده فولادی دارین میشه . ولی خب من ادامه ندادم و دانشگاه نرفتم چون بحث کنکور و بی عدالتی هاش واقعا خستم میکنه دو سال تلاش کردم و نشد البته شما اگ تلاش بکنی ممکنه بشه ... ولی بنظرم زندگیت رو سخت نکن😂😉 

منم یه لیسانس معماری دارم۔ متاهلم یه بچه دارم۔ تازه شروعدکردم درس بخونم برای کنکور

تازه من ۳۶ سالمه پسر پنج ساله ام مثل چی وایساده بالا سرن هر روز چکم میکنه مامان پاشو درست رو بخون۔ نرم سر درسم ناراحت میشه نصیحتم میکنه قربونش برم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز