2777
2789
عنوان

قشنگ شدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 55 پست
راست میگیا اینو واقعا قبول دارم دخترم و هرکی میبینه میگه چقدر شیرینه فامیل شوهرم وخودمم که براش میمی ...

آره واقعا پسر برادرم اصلا خوشگل نیس زرد وموفرفری هس اما اینقدر دوسش داشتنیه هممون خیلی دوسش داریم ...اما پسرا ودختر اون یکی برادرمو اصلا اینجوری نیس حسمون....الان پسر خودمم همه غش میکنن براش ....حتی بیرون هم هرکی میبینه حتما باهاش حرف میزنه ودوسش دارن.....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه یا شبیه مادرش میشه یا پدرش ....فقط من شنیدم سوره حضرت یوسف رو بخونی رو سیب قرمز بخوری بچت مهرش ب ...

عه من سوره یوسف صوتی گذاشتم کنار سیب قرمز بعد خوردمش

واقعا بچم پیش همه عزیزه خیلی

نمیدونم کارِ سیبِ یا نه

ماشاالله خدا حفظش کنه🥰

قربونت ...خدا بچه های شما روهم خفظ کنه براتون...تو فقط سوره یوسف رو یه بار بخون رو سیب قرمز بخور تموم...ببین چقدر همه دوسش خواهند داشت انگار انرژی بچع رو مثبت میکنه وجذاب....این مهم تر از خوشگلی هس...خیلیا خوشگلن اما به دل نمیشینن این که ارزش نداره ...مهم مهرو جذابیته....

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
آره واقعا پسر برادرم اصلا خوشگل نیس زرد وموفرفری هس اما اینقدر دوسش داشتنیه هممون خیلی دوسش داریم .. ...

من یادمه سوره یوسف رو ب سیب قرمز خوندم بعد انقدر ویااار داشتم اخر تو تو یخچال گندید نتوستم بخورمش کاش میخوردم ب زووور حییییف😒

عه من سوره یوسف صوتی گذاشتم کنار سیب قرمز بعد خوردمش واقعا بچم پیش همه عزیزه خیلی نمیدونم کارِ سیب ...

آره کار سوره یوسف هس واقعا من شنیده بودم پسرمنم اینجوری شده ....

یه همسایه داریم دخترش پارسال بچش به دنیااومدبخداخودش پوستش تیره ست قیافه ی خیلی معمولی داره امابچه اش خیلی خیلی خوشگله سفیدوچشم رنگی باموهای بورعین دلوین وقتی میبینی اصلاباورنمیکنی این بچه ماله اینه

من یادمه سوره یوسف رو ب سیب قرمز خوندم بعد انقدر ویااار داشتم اخر تو تو یخچال گندید نتوستم بخورمش کا ...

یه مقدار هم شده کاش میخوردی ...خب ایندفعه بخور حتما....آخه تا آخرماه چهارم وقت هس میتونستی بخوری

قربونت ...خدا بچه های شما روهم خفظ کنه براتون...تو فقط سوره یوسف رو یه بار بخون رو سیب قرمز بخور تمو ...

ممنون عزیزم انشاالله..چشم حتمااا فعلا ک اقدام نکردیم هنوز به بارداری ولی شوهرم گیر داده بچه میخاد