2777
2789

سلام پنجشنبه رفتیم مشهد و دیروز برگشتیم من وهمسرم ماسک میزدیم اما دخترم دوسالشه و ماسک نزد دیروزم ک از راه رسیدیم بردمش حموم و خوابید از دور باد کولر بهش میخورد از امروز تو خواب سرفه میکنه و گرفتگی بینی داره خییلی زیاد نگرانشم یعنی سرما خورده یا خدای نکرده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان سرماخوردگی نداریم اصلا. هر علایمی از سرماخوردگی کروناست

نه اتفاقا ماخانوادگی تو تابستون سرما میخوریم از اثرات باد کولره😐

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
بخاطر باد کولر که از حموم در اومده چی

میتونه مال اونم باشه اما اگه دیدی فردا آبریزش بینی و گلو درد و تب پیدا کرد بدون که کروناست. وقتی میبینی بچت کوچیکه نمیتونه ماسک بزنه توروخدا بچه هارو نبرید مسافرت. اونا بیشتر از همه در خطرن

نه اتفاقا ماخانوادگی تو تابستون سرما میخوریم از اثرات باد کولره😐

آخه مشهدم رفتیم خییلی شلوغ بود میترسم خیلی.بعدم کولر از خیلی دور میزد بهش و این از حموم در اومده بود و روباز خوابیده بود

الان سرماخوردگی نداریم اصلا. هر علایمی از سرماخوردگی کروناست

ماهم رفتیم‌ی جای سرد بچم اب سرد خورد ریخت ب سینش و نفهمیدم باد هم‌ میومد.اخر شب تب و گرفتگی بینی و گریه تا صبح ک چشماش قرمز شد و اشکی بود دکتر بردمش گفت حتی انتی بیوتیک هم نمیخاد فقط کوریزان چون سرما خورده دوبار ک خورد کاملا ردیف شد😊

میتونه مال اونم باشه اما اگه دیدی فردا آبریزش بینی و گلو درد و تب پیدا کرد بدون که کروناست. وقتی میب ...

آبریزش بینی نداره ولی نفس که میکشه بینیش گرفته و صدا میده .تب هم خدارو شکر نداره .آخه خیلی وقت بود نذر داشتیم که بریم مشهد 

[QUOTE=198709592]ماهم رفتیم‌ی جای سرد بچم اب سرد خورد ریخت ب سینش و نفهمیدم باد هم‌ میومد.اخر شب تب و گرفتگی بینی و گ ...[/QUخداروشکر.دعا کن دختر منم خوب بشه سرفه هم داشت دخترت

[QUOTE=198709592]ماهم رفتیم‌ی جای سرد بچم اب سرد خورد ریخت ب سینش و نفهمیدم باد هم‌ میومد.اخر شب تب ...

اره.ان شا الله خوب میشه عزیزم امشب اگ اذیته بخاطر بینیش منتول بگیر استفاده کن ک راحت بخابه تا فردا ک ببریش دکتر

2790
2778
2791
2779
2792