2777
2789
عنوان

صحبت جهیزیهههه

127 بازدید | 11 پست

سلام دوستان چطوریین چخبرا اقا کسی در حال خرید جهیزیه هست بیاین اینما به هم کمک کنیم تا بهترین خرید باهم داشته باشیم.فقط یک سوال شما تو اطرافیانتون کسی دارین که چون شما یک وسیله ای گرفتین اونم بگه چون تو گرفتی منم میخوام چرا تو گرفتی من نگیرم.میگه چرا به من گفتی این خریدی منم دلم میخواد ادم و از کرده خودش پشیمون میکنن و ناراحت

منم دارم میخرم ولی اصلا ب اشنا نمیگم چی خریدم

قصد گفتن نداشتم ولی چون تواتاقم بود دیدن و فکر نمیکردم چنین ادمی باشه اصلا ازمن بزرگتره واقعا ناراحت شدم و پشیمون که چرا گفتم و چرا وسیله هام جلو چشم بود اومد نگاه کرد .مهم نیستا ولی اینکه میاد چنین حرفی میزنه ادم نارتحت میشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم دارم میخرم ولی اصلا ب اشنا نمیگم چی خریدم

من بخاطر قیمتا از خیلی چیزا گذشتم به جاش چیزایی که دلم میگفت خریدم همین ولی این انگار دوست داره چون من اینو گرفتم اینم بخره چون من فلان چیز خریدم اینم باید داشته باشه دلش میخواد ظاهرا همه وسیله های موجود تو بازار یک نسخه میخواد بخره برای خودش

قصد گفتن نداشتم ولی چون تواتاقم بود دیدن و فکر نمیکردم چنین ادمی باشه اصلا ازمن بزرگتره واقعا ناراحت ...

اولشه خودتو آماده کن ک کلی حرف میزنن بعدش چرا اینو خریدی آخه لازم‌نی چرا اینو نخریدی این چ مارکیه و هزار حرف منم شاید بهم کلی حرف میزنن ولی خودمو میزنم ب بیخیالی 

اون طرفم‌ديده خب دیگ هرکسی در حد توانش هزینه میکنه پدر و مادر هرچی داشت باشن کم فرزندشون نمی‌ذارن شاید شما بتونی اینو بخری و اون فامیلتون نه و باید بدونه مثل هم ک نباید باشید 

اولشه خودتو آماده کن ک کلی حرف میزنن بعدش چرا اینو خریدی آخه لازم‌نی چرا اینو نخریدی این چ مارکیه و ...

اتفاقا وضعشون خیلی بهتر از ما چون همیشه تو رفاه بود قدرت انتخاب نداره تو وسایل دلش همه چی میخواد اما من بخاطر خانوادم از یکسری وسایل زدم تا حتی یک مقدارم شده از خرجا کم کنم اما نمیدونم حس بدی بهم دست داد 

اتفاقا وضعشون خیلی بهتر از ما چون همیشه تو رفاه بود قدرت انتخاب نداره تو وسایل دلش همه چی میخواد اما ...

بذار حرفشو بزنه و بخره ..منم الان ک دارم خرید میکنم ۴تا از فامیلامون باهمیم و خرید میکنیم اونا میگن هعی ولی من هیچی نمیگم هرکی یه سلیقه و نظر و پول داره مشخصه فرق داره انتخابا

بذار حرفشو بزنه و بخره ..منم الان ک دارم خرید میکنم ۴تا از فامیلامون باهمیم و خرید میکنیم اونا میگن ...

اره ولی طرز گفتنش اشتباهه بیاد بگه چون تو خریدی من نخرم یعنی منم دلم میخواد

اره ولی طرز گفتنش اشتباهه بیاد بگه چون تو خریدی من نخرم یعنی منم دلم میخواد

اره دیگ‌تیک هم‌ انداخته خاسته بگ چون تو خریدی من کم تر توام مگ‌نخرم  

بذار بخره ولی دیگ سعی کن جل‌و چشم نذاری

اره دیگ‌تیک هم‌ انداخته خاسته بگ چون تو خریدی من کم تر توام مگ‌نخرم   بذار بخره ولی دیگ سعی کن ...

ساده بودم اول نگفتم اصلا گفتم اشنا کمک کنم اشکال نداره یه جا خوبی کنی جا دیگه جبران میشه اما دیدم نه طرف لیاقت نداشت اصلا فقط دارم به خودم فحش میدم که چرا گفتم بهش ادم از سادگی چوبشو مبخوره قصدم کمک بود نه جیز دیگه.اونم خیلی چیزا گرفت من نگرفتم اما حذف گردم گفتم نمیخوام ن اینکه بگم چون این گرفت منم بگیرم