2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عوارض متفورمین پوکی استخوان هست پس لطفا بدون تجویز پزشک و بی دلیل و فقط برای لاغری از این دارو استفاده سر خود نکنید .

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

من برا مشکلات هورمونی استفاده کردم خودم لاغرهستم ولی بنظرم لاغرکننده بود واینکه چون قندروپایین میاره بایدخیلی مراقب همسایه ما برا لاغری خودتپل بود قندخون وفشارش افتاد راهی بیمارستان شد

الهی وربی من لی غیرک
متفورمین مگه برای قندخون نیست؟؟؟ 

چرا عزیزم همینطوره جدیدا مد شده هر دارویی رو بر میدارن برای لاغری میخورن انگار نقل و نباته 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
از عوارض متفورمین پوکی استخوان هست پس لطفا بدون تجویز پزشک و بی دلیل و فقط برای لاغری از این دارو اس ...

نه قبلا برای چکاب ماما رفتم اون گفت استاپ وزنی داری چند ماه استفاده کردم اما واقعا نمیدونستم اینقدر ضرر داره

نه قبلا برای چکاب ماما رفتم اون گفت استاپ وزنی داری چند ماه استفاده کردم اما واقعا نمیدونستم اینقدر ...

اگه دکتر بهتون برای مدت مشخصی داده استفاده کنید اگر فقط برای لاغری میخواید استفاده کنید این کارو نکنید بهتره  کار اصلی متفورمین تنظیم و پایین اوردن قند خونه که به راحتی میشه با پرهیز غذایی بدون دارو هم این کارو کرد یکم اراده میخواد و تحرک هم همینطور و در عوض عوارصی هم نداره 

یه مدت خودتون مصرف قند مصنوعی شیرینی و شکلات رو به حداقل برسونید و  حتی ۰ کنیدش  و فقط از ذخیره قند طبیعی تو مواد غذایی مثل میوه ها  و... استفاده کنید میبینید که وزنتونم کم خواهد شد من خودم تجربه اش رو داشتم  

اگه دکتر بهتون برای مدت مشخصی داده استفاده کنید اگر فقط برای لاغری میخواید استفاده کنید این کارو نکن ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی خوبت راستش من میل به شیرینی همیشه داشتم و تو غذاهام با اینکه پرهیز دارم حتما نو و برنج داره و همین نون و برنج هم قند محسوب میشه کسانی رو میشناسم که لب به شیرینی نمیزنن نمی‌دونم فقط من این قدر علاقه دارم یا عادت کردم مثلا قبلنا وزنم خیلی خوب بود ما نوشاابه و شانی خیلی میخوردم الان که وزنم بالا رفته اینارو هم نمیخورم به سختی لاغر میشم هر چند واقعا حرفات روم تاثیر گذاشت و سعی میکنم به جاش انجیر و خرما مصرف کنم و حتما قطع میکنم و چون بچه کوچیک دارم همیشه تو خونه شکلات هست که حتی برای اون نمیپسندم و سعی میکنم سالم خوری بیشتری داشته باشم

ممنونم عزیزم از راهنمایی خوبت راستش من میل به شیرینی همیشه داشتم و تو غذاهام با اینکه پرهیز دارم حتم ...

اره عزیزم من دکتر بهم گفت تو مصرف میوه و قند طبیعی هم زیاده روی نکنم مثلا روزی دو واحد میوه بخورم  نگفت برنج و نون و پاستا و کلا چیزایی که پایه نشاسته دارن رو قطع کنم اما گفت به اندازه مصرف کنم و بعد از ۷ شب دیگه کلا مصرف شیرینی جات و اینا نداشته باشم  من ۱۰ کیلو وزن کم کردم عزیزم تو خونه ورزش میکنم حتی پیاده روی تند اگه بیرون رفتن برات سخته بچه کوچیک داری دور فرش پذیرایی پیاده روی کن  و برقص رقصم ورزش هم نشاط اوره 

اره عزیزم من دکتر بهم گفت تو مصرف میوه و قند طبیعی هم زیاده روی نکنم مثلا روزی دو واحد میوه بخورم &n ...

چقدر خوب منم بعد از بارداری ۱۲۰و بعد ۱۱۰و تو سه سال ۸۰کیلوام اما یکم روحیه ام خسته شده و میخام سریع به ۶۵برسم انشالله امیدوارانه تر پیش میرم از این به بعد راستش من قبلا باشگاه میرفتم اما تو خونه  توانش رو ندارم اما سعی میکنم حداقل گام شماری  کنم تو خونه انشالله به آرزوم برسم🥲🥲اما خداروشکر میکنم هنوز کم غذام