2789
عنوان

نی نی یار شب

194 بازدید | 20 پست

تازه تاپیک زدم برا رنگ پوستم  نی نی یار قفل کرد  خودم میخواستم قفل کنم اما نی نی یار  زحمت کشید ازش ممنونم 

بعضیا دلداری دارن ازشون ممنونم

برام دعا کنین یه ازدواج خوب نصیبم بشه

دعا کنین برام کسی رنگ پوستم رو به رخم نکشه

اگه میشه گزارش نزنین توروخدا بزارین بیام بخونم حالم خوب بشه

@نی_نی_یار_شب  وروخدا تاپیک رو نترکون بزار بیام بخونم 

کاربر قدیمی هستم   امیدوارم تو زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشین،همه چی خوب و درست سر جاش باشه،اما اگه خدای نکرده یه وقت گره کوری به زندگیتون افتاد،خدا رو قسم بدین به ناامیدی حضرت عباس لحظه ای که کنار نهر علقمه چشمش به مشکی بود که دیگه آب نداشت و چشم دیگه اش به سوی خیمه بود که دیگه روی رفتن نداشت خدایا هیچکس به حق حضرت عباس ناامید نشه .التماس دعا 

رنگ پوست هم رفت جزو ممنوعه ها؟؟🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ پوست شما مگه چیه؟😑خودتو اصلا نگران نکن توی جامعه امروزی توی فضای مجازی همه زیبایی های ظاهریشونو نشون میدن فقط..درصورتی که کلی عیب دارن..همه بهترین حالتشونو به اشتراک میزارن پس خودتو مقایسه نکن با کسی و خودتو دوست داشته باش

مگه پوستت چه رنگیه؟ 

سبزه البته جریان داره برا بقیه توضیح دادم بعضی  کاربرا میتونم بگم همه اونایی که تو تاپیک بودن فقط دلداری دادن خیلی خوبن همشون فکر نمیکردم اینقدر خوب باشن

کاربر قدیمی هستم   امیدوارم تو زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشین،همه چی خوب و درست سر جاش باشه،اما اگه خدای نکرده یه وقت گره کوری به زندگیتون افتاد،خدا رو قسم بدین به ناامیدی حضرت عباس لحظه ای که کنار نهر علقمه چشمش به مشکی بود که دیگه آب نداشت و چشم دیگه اش به سوی خیمه بود که دیگه روی رفتن نداشت خدایا هیچکس به حق حضرت عباس ناامید نشه .التماس دعا 
رنگ پوست هم رفت جزو ممنوعه ها؟؟🔫🐴

نه تو تاپیکش دعوا شد

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
نه تو تاپیکش دعوا شد

یکی از کاربرایی که حال دلم رو خوب کرد شما بودین انشالله خیر دنیا و اخرت نصیبت بشه

یکی از کاربرایی که حال دلم رو خوب کرد شما بودین انشالله خیر دنیا و اخرت نصیبت بشه

ممنون عزیزم😍💛

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
سبزه که خوبه الان همه میرن خودشونو سبزه میکنن تو ناراحتی؟ 

ناشکری نمیکنم از حرف بقیه ناراحتم که میگن سبزه ای همه سفید اطرافم همه دخترای سفید اطرافم ازدواج کردن همه میگن چون خوشگلن

رنگ پوست شما مگه چیه؟😑خودتو اصلا نگران نکن توی جامعه امروزی توی فضای مجازی همه زیبایی های ظاهریشونو ...

سبزه ام 

از حرف بقیه ناراحتم همه میگن سبزه ای همه اطرافم سفیدن ازدواج کردن