mahsaaaayei مدیر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3397 عنوان چاقی | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 43 پست چطوری ۳ . ۴ کیلو چاق بشم تو ی ماه؟ کاربری دست دو نفر 🥰 1400/04/22 | 00:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m475543 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 238 ۶۲بشو یا ۶۵ عالی میشی آره ولی چاق نمیشم وزنم ثابت روی 57 میمونه نه کم میشم نه زیاد😭 ❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 آره ولی چاق نمیشم وزنم ثابت روی 57 میمونه نه کم میشم نه زیاد😭 بازم خوبی بخدا😭😭😭 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
m475543 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 238 بازم خوبی بخدا😭😭😭 مگه ت چند کیلویی قدت چنده که به من میگی خوبم کجاش خوبم. هر کس میبینه میگه چیزی نمیخوری که چاق نمیشی ❤
tarannomm عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 990 منم از شمام لباس تو تنم خوب وانمیسته دلم میخواد ۶ کیلو چاق شم
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 مگه ت چند کیلویی قدت چنده که به من میگی خوبم کجاش خوبم. هر کس میبینه میگه چیزی نمیخوری که چاق نمیشی قدم ۱۵۶ وزنم ۴۴😭😭😭😭😭😭اخ خداا فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 قدت چنده؟ ۱۵۶ فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
m475543 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 238 قدم ۱۵۶ وزنم ۴۴😭😭😭😭😭😭اخ خداا پس خیلی لاغری. چند سالته؟ قرص و پودر واسه چاقی امتحان کردی؟ ❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 پس خیلی لاغری. چند سالته؟ قرص و پودر واسه چاقی امتحان کردی؟ ۲۰ن خیلیم لاغر نیستم🤣🤣من شورشو در اوردم ن اونا الکیه رویال خوردم و برگشت احمق😭 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
m475543 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 238 ۲۰ ن خیلیم لاغر نیستم🤣🤣من شورشو در اوردم ن اونا الکیه رویال خوردم و برگشت احمق😭 دوس داری از کجای بدنت چاق بشی؟ ❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 دوس داری از کجای بدنت چاق بشی؟ همه جز شکمو پهلو من شکمو پهلو نمیزنم چاقم ک شده بودم جاهای مهم بدنم چاق شدن فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
m475543 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 238 همه جز شکمو پهلو من شکمو پهلو نمیزنم چاقم ک شده بودم جاهای مهم بدنم چاق شدن باز تو واسه چاقی پودر خوردی تاثیر داش ولی برگشت من خوردم حتی تاثیر نداشت که بخواد برگرده😐. با پودر رویال چند کیلو اضافه کردی؟ به دلخواهت رسیدی؟ من فقط مدنظرم واسه چاقی فقط قسمت پاهامه، دوس دارم از ساق پا چاق شم ❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 باز تو واسه چاقی پودر خوردی تاثیر داش ولی برگشت من خوردم حتی تاثیر نداشت که بخواد برگرده😐. با پودر ... اره ب چیزی ک خاستم رسیدم البته اخراش ادامه ندادم ک بیشتر بشع شل گرفتموزن نکردم اما بعد اینکه گذاشتم کنار یهو همش برگشت البته من یکاری کردم ک بایدم بر میگشتم ☹همون ۵۷ هم ک هسی خوبه باز منم ساق پام لاغره مچ پام لاغره مچ دستممخیلی استخونام ظریفه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|