2777
2789
عنوان

گند زدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا باید خجالت بکشن و بترسن، نگران چی هستی

شوارم که منو قشنگ گول زد هیچ حرف قابل باور نیس مجبور شدم از طریق دوس پسر اقدام کنم که گند زدم حسم میگه شوهرم خیانت کرده دنبال دختره بوده 😔

کسی فهمید بیاد بگه

ی دختری با شوهرش تماس داشته... اونم رفته به دوس پسر دختره گفته قضیه رو البته با پیج فیک.. بعد پسره هم رفته به دختره گفته.. دختره هم فهمیده زنه مرده هست ک باهاش تماس داشته

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.

گند رو اون دخترو پسره وشوهرت زدن پسره جای اینکه اسمتوبگه باید با همدیگه رودرروتون میکرد با شوهرت ودوست دخترش. دختره چه پرروبوده که پیجتوداشته باشوهرتم بوده دوس پسرم داشته پسره چه بی غیرت بوده این وسط. حالا حق باخودته باید وایسی ازشوهرت توضیح بخوای نه که بترسی آخه ازچی بترسی؟

چی شد 

پسره 

دختره 

شوهرم 

خودم 

پیچ اصلی 

پیچ فیک 

فقط همینا رو فهمیدم ولی بازم نفهمیدم

😑😑😑😑😑😑😑😑😑

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اونی ک گند زده شوهرته حالا تو میترسی خوب کردی اصلن بگو اره منم خودتو معرفی کن 

اخه اون گفت دختره دنبالش بوده من احمق باور کردم همش گفت ادامه نده منو گول زد گند زد به زندگیم 

گند رو اون دخترو پسره وشوهرت زدن پسره جای اینکه اسمتوبگه باید با همدیگه رودرروتون میکرد با شوهرت ودو ...

به من گفت دختره تو شهر ما دنبال کار بوده از مادرم خواسته اونم گفته من زنگش بزنم خب اونم زنگ زده بعد به دختره گفته گوشیم شنود میشه چون حساسه کارش بیا واتساپ اینا شوهرم گفت اخه به عقل جور در میاد نمیدونم شاید راست میگه من حساس شدم 

شوارم که منو قشنگ گول زد هیچ حرف قابل باور نیس مجبور شدم از طریق دوس پسر اقدام کنم که گند زدم حسم می ...

حست نمیگه . خودت داری میبینی و اقدام به رو کردن دست دختره کردی. بعدم من احساس میکنم این دختره ودوس پسرشو میشناسی آشنان که پیجتو دارن و پیج پسره رو هم داشتی که پیام دادی

ی دختری با شوهرش تماس داشته... اونم رفته به دوس پسر دختره گفته قضیه رو البته با پیج فیک.. بعد پسره ه ...

عجب که اینطور🤨

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤
من تاپیک ها قبل نوشتم حوصله ندارم توضیح بدم ببخشید

باش اشکال نداره

اگ عقدی جدابشی خیلی بهتره تا بری سر خونه زندگیت 

منم تو شرایط بدتر از تو بودم قبل عقد اتفاق افتاد چون سنم کم بود و از دور و ورم چیزی نمیدونستم هیچ کار نکردم شوهرمم گفت دوست معمولیه 

خریت کردم سکوت کردم الان بعد ۶ سال نمیتونم هضم کنم بعد ازدواجم ک با کارای دیگ عذاب میداد تا الان صدامو در نیاوردم ولی داغونم بخاطر بچم لال شدم واسه این ک کنارش باشم و مادر کنم نذارم حداقل بچم داغون بشه و عذاب بکشه 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
حست نمیگه . خودت داری میبینی و اقدام به رو کردن دست دختره کردی. بعدم من احساس میکنم این دختره ودوس پ ...

اره بابا میشناسم اين دختر به عنوان زن همکار شوهرم با شوهرش اومدن شهر ما اوایل نامزدیم بعد خبر اومد اونا زدن بهم و قضیه رفت تا الان که من دیدم شوهرم بهش زنگ زده اونم هی دلیل آورد ولی قانع نشدم دختره دوباره با یکی دوس شد منم پیج پسر پیدا کردم با فیک پیامش دادم که این دختره اینجوریه 

باش اشکال نداره اگ عقدی جدابشی خیلی بهتره تا بری سر خونه زندگیت  منم تو شرایط بدت ...

دقیقا حس میکنم مثل تو میشه اخه نامرد بکارتم گرفته سخت‌تر شد طلاقم ابرو خانوادم من یه دختر از همه جا بی خبر چرا باید گیر این آدم بیفتم 

اره بابا میشناسم اين دختر به عنوان زن همکار شوهرم با شوهرش اومدن شهر ما اوایل نامزدیم بعد خبر اومد ا ...

پس دختره از ریشه خرابه . همچین دخترایی هیچی براشون‌مهم‌نیست اصلا فکراین نیستن که ممکنه با این کارشون یه زندگی از هم بپاشه ولی شوهرتو بچسپ ولش نکن اون دختره ارزششو نداره به خاطرش زندگی رو به خودت وشوهرت زهر کنی اما بی خیال هم نباش ازدور مراقب باش