2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چ دارویی خوبه؟ دکتر میرم رسیدگی نمیکنن من تخمدانام بزرگتر نرماله . آندومترم ۱۸ هس پلی کیستم ولی دکتر دارو نمیده

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
من دارم ولی بدون قرص پریود نمیشم

والا من یه تایمی زیادی پشت کنکور موندم افسردگی اوردم و اضافه وزن شدیدددددد ۴۰کیلو اومد رو وزنم ، رسما چاقی مفرط شدم . از اون موقع پریود نشدم اولش بعد که به زور رازیانه شدم همچین چند ساله پریودام طولانیه ، الان ۲ماهه رژیم میگیرم ۱۰کیلو کم کردم میگم اول لاغر کنم بعد برم ، چون هر دکتری برم میگه برو لاغر کن 

والا من یه تایمی زیادی پشت کنکور موندم افسردگی اوردم و اضافه وزن شدیدددددد ۴۰کیلو اومد رو وزنم ، رسم ...

منم کلاس 6شمم یه بار شدم دیگه نشدم الانم 6 ماهه دارم دوفاستون و گولیکوفاژ میخورم 

من تنبلی دارم ۲۰ سالمه 🥺چکار کنم خوب بشم خسته شدم از قرص خوردن🥺

اگه تونستی رازیانه عرق یا دمنوششو بخور و اگه اضافه وزن داری فک کنم وزنتو کم کنی بهتر سه ، خودمم دارم اینکارو میکنم نمیدونم تنبله برا من یا چی ، ولی با وجود ۴۴کیلو اضافه وزن سر موعد پریود میشم اما لامصب بند نمیاد ۱۵روز طول میکشه

من پلی کیستم. دکتر گفت چیزی نیس ک حالا من درد قاعدگی وحشتناک داااااارم 

امیدوارم فقط رفع شه ، منم فک کنم پلی کیستیکم چون موهای زائد صورتم زیاد شده پوست صورتم همش چربه شوره سر شدید داشتم و پریود طولانی

منم کلاس 6شمم یه بار شدم دیگه نشدم الانم 6 ماهه دارم دوفاستون و گولیکوفاژ میخورم 

عزیزم امیدوارم زودی خوب شی ، من که از ترس داروهای هورمونی میترسم برم دکتر 😭😭😭

میدونی چ دارویی خوبه؟ دکتر میرم رسیدگی نمیکنن من تخمدانام بزرگتر نرماله . آندومترم ۱۸ هس پلی کیستم و ...

وزنتو کم کن این برا زنا خیلی کمک کنندس و تو خیلی جاها که تحقیق کردم فهمیدم عرق رازیانه و بومادران روزی نصف فنجون خیلی کمک کنندس ، بزرگ شدن تخمدانا هم فک کنم بخاطر تنبلیه رعایت کنی میره ، چربی و کربوهیدراتم نخور