2777
2789
عنوان

زندگی داغون

303 بازدید | 17 پست

دوستان من یه دوستی دارم که ۲۵ سالشه و ما چندین ساله که با هم دوستیم و تقریبا صمیمی شدیم و اون بیشتر مسائل زندگیش رو برای من گفته و مادرش هم با مادره من دوسته.

این دوسته من پدرش چند ساله فوت کرده و با مادرش و برادرش زندگی میکنن ، البته بهتره بگم برادرش با اینا زندگی نمیکنه فقط گاهی بهشون سر میزنه ، چون بنابدلایلی برادرش از بچگی خونه مادربزرگشون بوده ینی خونه مادر مادرشون و اونجا بزرگ شده.

بعد اینا کلا هیچ فامیلی ندارن و خیلی هم با کسی ارتباطی ندارن و دوسته من کلا یه مدتیه روحیش بد جور داغون و افسرده شده و اصلا هم دیگه هیچ تماسی با من‌نمیگیره.

یبار مادرش چند روز پیش زنگ زد و با خوده من صحبت کرد و گفت زهرا(اسم دوستمه)خیلی حالش گرفتس و اینااا.

دوستان به نظرتون چکار میشه کرد براش؟؟

اخه من یبار بهش گفتم حداقل بیا خونه ی ما که بشینیم یکم صحبت کنیم شاید دلمون باز بشه ، ولی قبول نکرد.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

برین بیرون پارک پیاده روی حال و هواش عوض بشه مشکلش دقیقا چیه مگه

راستش مادرش پیر و مریض حاله

اینم از صبح با این مادره توی خونه تاشب 

برادره هم اصلا بهشون سرنمیزنه

کلا این دختره بهم ریخته

باید شروع کنه کاری رو مستمر انجام بده. کلاس ورزشی، هنری، ادامه ی تحصیل یا اشتغال. همدلی و صحبت و تف ...

عزیزم خب لیسانس داره 

ولی خب اخه میگه درس رو نمیخوام ادامه بدم

امیدوارم اطرافیان ادمو ازار ندن کمکشون مال خودشون🙃 البته شما رو نمیگم کلی میگم بیشترم خودم رو

به نظرم ادم باید خیلی پست و نامرد باشه که همچین کسی رو ازار بده

این دیگه چیزی برای از دست دادن نداره که

شروع کنه به زبان خوندن یا سرکار رفتن. با تو خونه موندن خب همه افسرده میشن.

راستش کار هم نتونست پیدا کنه

ینی یه چند جا کار پیدا کرد که هر کدوم یه عیبی داشت 

فعلا کار نداره

به نظرم ادم باید خیلی پست و نامرد باشه که همچین کسی رو ازار بده این دیگه چیزی برای از دست دادن ندار ...

اتفاقا بیشتر ادمایی هستن ک این مواقع دق مرگت کنن

تا خوبوباشن

شما دوست خوبی برا دوستت وقتی شما رو داره بدبدخت نیست

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باشد اگر اشک ها رنگی بودن 💔