2777
2789
مثلا اگه از زندایی و زن عمو تحقیق میکردی .درباره مادر پسر هم باید تحقیق کرد بنظرم .خیلی به مادرشون م ...

پدرش که بچه بوده شهید شده مادرشم چند سال پیش مرده دوتا خواهر ناتنی داشت همین.با داداششم که قطع رابطه بود

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو واقعا مشکل اساسی داری دیگه وقتی دخترعمورو دخترخاله میخونی از فهمیدن بقیه مطالب انتظاری ندارم . بی ...

نه میدونی یا اون منظورشو اشتباه رسوندع یا تو اشتباه فهمیدی چون بعضی از حرفات درسته بعضیاش غلط

نه ناراحتیم از همینه بخاطر اینکه لجباز بود باش رابطه داشتم اونم فقط ۲بار.اون یه شهر دیگست‌از وقتی او ...

پس می تونی کل مهریه تو بگیری اگه رابطه نداشتی فقط نصف مهریه بهت تعلق  میگرفت .

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
۷ تا ۱۰ 

باید بری کیلینیک ابن سینا توی شریعتی من رفتم فریز جنین ۱۰ میلیون  برای کسایی که شوهر دارند و میخان باهم بمونند و تخمک ۷ میلیون برای مجردا و یا کسانی که احتمال طلاق دارند انجام میدن