2777
2789
شاید اره.زیاد تحقیق اونحوری نکردم ولی تو شهرشون به شوخ طبعی و خوش اخلاقی معروفه ولی بعد عقدش خواهراش ...

از خواهرام باید تحقیق کرد .قران بداری تو شیکمشون قسمشون بدی .

برو از یه وکیل بپرس بعد لوغوز بخون.. توضیحات معده ای روده ای نده.. ریپ نزن حوصله بیسوادایی مثل تو رو ...

بابا باسواد 

مهریه حق زنه چه تو زندگی چه بعد طلاق

این قانونی که تو میگی عوض شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر  آبروی پدرم چون بچه بودم فوت شد  تهمت خیانت زد گفت اگه این کار نکنی ابروت تو کل محل ...

وای عصبی شدم یعنی چی اخه چه بیشرف آبروت و برده مهریه هم نداده

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
وای عصبی شدم یعنی چی اخه چه بیشرف آبروت و برده مهریه هم نداده

نه اول به فکر انتقام بودم ولی گفتم خدایا واگذار کردم به خودت هیچوقت ام نمیبخشمش خیر نبینه خدا لعنتش کنه هیچوقت نمیبخشمش هیچوقت 😔😔😔

۲۱ سالمه همش 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
خانوم محترم برو اول بپرس بعد بیا حرف بزن.. 

ولی داری اشتباه میکنی نمیخوای هم اشتباتو قبول کنی 

قبول اشتباه به معنی شکست نیست اتفاقا هرکی اشتباشو قبول کنه ینی عزت نفسش بالاست

ولی داری اشتباه میکنی نمیخوای هم اشتباتو قبول کنی  قبول اشتباه به معنی شکست نیست اتفاقا هرکی ا ...

عزیزم رو نیس که سنگ پای قزوینه.. همینو که گفتی رو خودت اجرا کن من دخترعموم در حال طلاقه وکیل بهش گفته تو‌یعنی بیشتر از وکیل میفهمی؟؟؟؟

اگه داشته باشه چی؟

ببیناگه عندالمطالبه باشه باااااید بده وگرنه میره زندون

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
نه اول به فکر انتقام بودم ولی گفتم خدایا واگذار کردم به خودت هیچوقت ام نمیبخشمش خیر نبینه خدا لعنتش ...

اخی عزیزم برات دعا میکنم روزات اینقدر خوب باشه که یادت بره همچین روزایی داشتی

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
اخی عزیزم برات دعا میکنم روزات اینقدر خوب باشه که یادت بره همچین روزایی داشتی

مرسی قربونت برم بهترین ها برات رقم بخوره 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

یه خونه و یه ماشین حق مرد هست نمیتونی ازش بگیری سوای اونا هرچی داشته باشه میتونی بگیری سکه رو هم قسط بندی میکنن ده ماه ۱ سکه و جهاز هرچی گرفته حق زنه شیربها از جهاز کسر میشه هرچی بعد اون خریدن مال مرده قانون اسلامی میگه زن میتونه بره خونه ننش ولی مرد شخصیت داره باید مال داشته باشه که سربار خانوادش نشه