2777
2789
کارمندبرق باشه کمترازیه سال حساب میشه؟

کارمند رسمیه؟اره بر اساس حقوق یکچهارم حقوقش قسط بندی میشه معادل سازی میشه تو دادگاه و بهت پرداخت میشه

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نامزد کردم گفتم بهشون بعد که بحثمون بود گفتم میخوایم جدا شیم.تا کفتم هزارتا تهمت بم زدن اخرم من ...

نباد میگفتی . نه عزیزم بد بخت نشدی .چون کلا پسر خوب خیلی کمه دخترم بودی معلوم نبود شوهر خوب گیرت بیاد یعنی هیچ کس معلوم نیست  .به باکرگی و بیکرگی هم نیست .الان هیچی حساب کتاب نداره .یهو یکی با بچه هم شوهر خوب گیرش میاد یکی مجرد موقعیت خوب یه شوهر عوضی .

نباد میگفتی . نه عزیزم بد بخت نشدی .چون کلا پسر خوب خیلی کمه دخترم بودی معلوم نبود شوهر خوب گیرت بیا ...

دقیقا منم اینو دیدم.روزای سختیه ولی میدونم میگذره😔من از اون اولش شانس نداشتم دوست پسرامم تو زرد از اب در میومدن

حقوقش تقریبا۴تومن هست،ینی علاوه برسکه ماهانه هم مبلغی میده؟

نه به جا سکه یک چهارم حقوقش میدن فک کنم ماهی یک و خورده ایی.ولی حقوق پایه الان ۶تومنه چه طور ۴میگی اشتباه نمیکنی؟

دقیقا منم اینو دیدم.روزای سختیه ولی میدونم میگذره😔من از اون اولش شانس نداشتم دوست پسرامم تو زرد از ...

مال دوست پسرای تو نیست الان مردا خیلی بد شدن واقعا خیلی کمیابه مرد خوب .

نه به جا سکه یک چهارم حقوقش میدن فک کنم ماهی یک و خورده ایی.ولی حقوق پایه الان ۶تومنه چه طور ۴میگی ا ...

ینی سکه نمیدن فقدماهانه میبرن؟پس چطوره ک براخیلیاهرچن ماه سکه هس؟

نمیدونم والاحقیقتش بامن صادق نبودمیگف حقوقم هشتصدتومنه!

ینی سکه نمیدن فقدماهانه میبرن؟پس چطوره ک براخیلیاهرچن ماه سکه هس؟ نمیدونم والاحقیقتش بامن صادق نبود ...

دادگاه خودش میره حقوقش درمیاره بر اساس حقوق تعین میکنه هرچند ماه چندتا سکه بده

بنظرت اگه خیلی تحقیق میکردی نمیفهمیدی ادم حسابی نیستند؟

من خیلی حساس بودم حتی با نامزدم قبل عقد یه سفر رفتم که مطمعن شم ازش تا این حد وسواس بودم ولی دریغ از کوچکترین نشونه اصلا نشون نداد ۸ماه خرف زدیم ولی از روزی که تو ماشین نشستم بریم سالن واس عقد کاملا خودش نشون داد