2777
2789
ولی دوست من جدا شده با توجه به حقوق شوهرش ماهی پنج تومن از حقوقش کم میشه.شاید واس شما درامدش کم باشه

ن عزیزم شاید اینا توافقی این کارو کردن به جای مهریه من از قاضی سوال کردم 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره جز اینکه توافقی مثلا یه مبلغی بگیری بری دیگع ام مهریه نگیری.. اگه بخوای قانونی بگیری چه ب ...

حالا من اقدام کردم بزار ببینم قاضی واس منو چیکار میکنه.وکیلت خوب بود؟

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
حالا من اقدام کردم بزار ببینم قاضی واس منو چیکار میکنه.وکیلت خوب بود؟

ن بابا از اداره جات و دادگاه خستع شدم بابت کرونا ام که عقب میندازن دردسر داره 

برای چی داری جدا میشی

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
ن عزیزم شاید اینا توافقی این کارو کردن به جای مهریه من از قاضی سوال کردم 

ولی من با چندتا وکیل خوب صحبت کردم گفتن بر اساس مال و اموال و مقدار حقوق دریافتیه.حتی کفتم شوهرم کارمند رسمیه فت کارمون راحته.تو حتما قاضی ادم نبوده و طرف مرد بوده

ن بابا از اداره جات و دادگاه خستع شدم بابت کرونا ام که عقب میندازن دردسر داره  برای چی داری جد ...

من عقد کردم دو هفته باهم بودیم .بعدش شروع کرد گیر داد به خونه ایی که مال خودم بود گفتم نمیفروشمش اختلاف ها شروع شد سه ماهه اقا قهر کرده میگه ازت بدم اومده

من عقد کردم دو هفته باهم بودیم .بعدش شروع کرد گیر داد به خونه ایی که مال خودم بود گفتم نمیفروشمش اخت ...

اوه چن سالته باکره ای دیگه

من مهریه رو با طلاق میخوام .

ببین من از یه وکیل خوب مشاوره گرفتم گفت تو اصلا اسم طلاق نیار بگو مهرم میخوام بعد که مهریه قسط بندی شد خود مرده خسته میشه طلاق میده

اوه چن سالته باکره ای دیگه

نه ناراحتیم از همینه بخاطر اینکه لجباز بود باش رابطه داشتم اونم فقط ۲بار.اون یه شهر دیگست‌از وقتی اومدم سه ماه میگذره هرچی بابام زنگ میزنه میگه بیا تکلیف دخترم روشن کن میگه هوا کرمه نمیتونم بیام.هروزم شده گریع

از زمان ثبت دادخواست تا اجرا صیغه طلاق از ۶ماه تا ۱.۵سال امکان داره طول بکشه‌ که بستگی به شعبه 

دادگاه ی که دادخواست ارجاع میشه و حضور و یاعدم زوج و غیره داره. 

وکیل کانون وکلای دادگستری (حق الوکاله: مطابق بخش نامه رسمی قوه قضاییه و تعرفه قانونی)    دعاوی خانوادگی:طلاق،مهریه، حضانت،اثبات زوجیت، اثبات نسب، استرداد جهیزیه و... دعاوی کیفری:کلاهبرداری، خیانت در امانت، روابط نامشروع، ترک انفاق، افشای اسرار خصوصی و...دعاوی حقوقی:اختلافات ناشی از قرارداد، انحصار وراثت، دعاوی مربوط به چک، مطالبه وجه، الزام به انجام تعهد، اثبات مالکیت، استرداد وجه و... 
نه ناراحتیم از همینه بخاطر اینکه لجباز بود باش رابطه داشتم اونم فقط ۲بار.اون یه شهر دیگست‌از وقتی او ...

عزیزم این بدرد نمیخوره .فقط عمر خودتو تلف نکن با این .باکرم نیستی که تیستی .در هر حال این بدرد نمیخوره چه باکره بودی چه الان .اخر و عاقبت نداره این ازدواج .الان باکرگیت از دست رفته ولی نذار یه دوسال دیگم بذاری رو باکره نبودنت .شاید تو همین دوسال که سنت دوسال کمتره یه خواستگار خوب برات پیدا شد .

عزیزم این بدرد نمیخوره .فقط عمر خودتو تلف نکن با این .باکرم نیستی که تیستی .در هر حال این بدرد نمیخو ...

خیلی ناراحتم.کاش بدونید دلم چه پره.سرکارم از بس بم تیکه انداختن تهمت زدن مبور شدم بیام بیرون.مثل یه اشغال منو ول کرده .چه خواستگاری ۳۲سالمه دیگه کی میخوام ازدواج کنم.دارم آتیش میگیرم

خیلی ناراحتم.کاش بدونید دلم چه پره.سرکارم از بس بم تیکه انداختن تهمت زدن مبور شدم بیام بیرون.مثل یه ...

غصه نخور .خیلی مرد مطلقه زن مرده  و پسر سن بالا زیاد داریم .منم ۳۴ سالمه و دارم جدا میشم . برا همین میگم دو سال وقتتو تلف نکن مثل من .