2777
2789

دردسر داره سال یدونه هست 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوم اگه درخواست طلاق بده نمیتونه مهریه بگیره.. 

تنها راهش اینه که خانوم بگه درخواست گرفتن مهریه مو دارم و نمیخام طلاق بگیرم بعد به جریان افتادن پرونده مهریه و قسط بندی شدن میتونه راحت طلاقشم بگیره.

اگه داشته باشه چی؟

یعنی چی ؟ قانونه

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
خانوم اگه درخواست طلاق بده نمیتونه مهریه بگیره..  تنها راهش اینه که خانوم بگه درخواست گرفتن مه ...

یعنی اگه اینکارو کنه میتونه بگیره پس اگه اینطوره چرا همه اینکار رو نمیکنند؟

نه بستگی به مال و اموال طرف داره یا حقوق بگیر دولت باشه.ولی سالی یکی نیست فکر نکنم

هست من سوال کردم جدا شدم

امسال پرسیدم گفتن هر ده ماه 

هست من سوال کردم جدا شدم امسال پرسیدم گفتن هر ده ماه 

ولی دوست من جدا شده با توجه به حقوق شوهرش ماهی پنج تومن از حقوقش کم میشه.شاید واس شما درامدش کم باشه

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

عزیزم راهش اینه مثلا اگه شما قبل شوهرت بری دادخواست طلاق بدی دیگه نمیتونی مهریه بگیری بهت تعلق نمیگیره... 

متوجه نشدم همه چیکار نمیکنن؟؟؟

مهریه در هر صورت مال زن هست حتی زن میتونه با شوهرش زندگی کنه و بگه مهرمو میخوام ربطی به طلاق و درخواست طلاق نداره 

وقتی درخواست مهریه بدی قاضی میاد میگه مال و اموال داره میگی آره داره یا نداره بر طبق مال و اموال و اینکه حقوق داره نداره قسط بندی میشه

خب شوهر شما لابد ملکی چیزی نداشته .این وضعش خوبه .

ربطی نداره جز اینکه توافقی مثلا یه مبلغی بگیری بری دیگع ام مهریه نگیری.. اگه بخوای قانونی بگیری چه بی پول باشه چه پولدار هر ۱۰ ماه یه سکه تعلق میگیره قانون ام که پشت مرد هاست ... برای منم که مهریه رو هیچی کرد حرومزاده امضام بخون ‌.

شرایطا متفاوته اگر اثبات کنی شوهرت مریضی خاصی داره.بچه دار نمیشه دست بزن داره.معتاده میتونی تو درخواست طلاق بدی در غیر اینصورت نمیشه مکر اینکه حق طلاق با خانوم باشه

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔