2777
2789

اره عزیزم من تا حالا ب هر حاجتم خوندم خدا مستجاب کرده 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

سلام عزیزدلم  بهترین وقت قبل از اذان صبح هست چون میگن اون موقع که همه خوابن درهای رحمت خدا به روی زمینیا بازه  من خودم حدودا ۳۰ دقیقه قبل اذان میخونم  خداروشکر خیلی آثار مثبت داشته برام❤❤❤

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی به نماز صبح نزدیکتر باشه بهتره،واقعااااااا شبیه معجزه س،تا نخونید متوجه حرفم نمیشید،آدم صبور میشه آرامش زیادی داره تو روز و اینکه واقعا نمیزاره گناه کنی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6841864&slug=چندتاخانوم-عاقل-وامروزی-بیاد&postId=198675085این تاپیکو گزارش میزنی برا سلامتی صلوات میفرستم ابجیم نبینه بجونم میوفته

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
میشه هرکی این پست منو دید برای سلامتی من و نامزدم و حل شدن مشکلاتمون ک زودتر کنارهم باشیم دعا کنه؟! ...

من برات دعا میکنم عزیزم توهم برام دعا کن خدا میشنوه و حل میشه خودتو ناراحت نکن خدا بزرگه فقط بگو خدایا دلمو نشکن پشتم باش باهام باش

سلام عزیزدلم  بهترین وقت قبل از اذان صبح هست چون میگن اون موقع که همه خوابن درهای رحمت خدا به ر ...

التماس دعا خواهرجان❤️لطفا تو‌قنوتت برام دعا کن 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
اره عزیزم من تا حالا ب هر حاجتم خوندم خدا مستجاب کرده 

واسه منم دعا کن به خاسته هام خیلی زود برسم

واسه رسیدن به خواسته هام ی صلوات بفرس...انشاا...هم من هم خودت به خواسته هامون برسیم ...ممنون🌻
توروخدابرامنم دعا‌کن کارم بگیره کمک خرج پدرم بشم

ان شاءالله ک کارتون درست بشه🌺

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙