اسباب کشی داشتم خواهرشوهرم گفت الا و بلا بااااید زنگ بزنی به جاری بزرگه بگی من اسباب کشی دارم.گفتم وااا.ما بد میدونیم.اگه کسی خواست خودش میاد کمک.انتظاری نداریم.گفت نه ما بی احترامی میدونیم باید الان بهش بگی ما اسباب کشی داریم شما هم بیایین😐😐😐😐😂
بیا یه کار کن بابات مامانتو طلاق بده بیاد مامان منو بگیره😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 هرچند به شوخی گفت ولی بازم خیلی عجیب بود😐😐
( گوینده پدرش فوت شده بود و مادر پدر منم هیچ مشکلی باهم ندارن که فکر طلاق کنن😐)
نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋ چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده میماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
چند بار کمک کردم دیدم داره پرو میشه کلا قطع رابطه کردیم 🤦🏻♀️
اون دوست دیگمم انتظار داشت رلمو تقدیم کنم بهش عاشقش شده بود😐
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔
میشه تا آخر عمرت ازدواج نکنی و مجرد بمونی بخاطر من
زارت 🤦🏻♀️
خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂 من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔