2777
2789
عنوان

گربه خیابونی

363 بازدید | 40 پست

بچا من اگ تا پس فردا اونی ک گربرو واگذار میکنه تماس نگیره صرف نظر میکنم میخوام از خیابون بیارم بنظرتون چجوری بیارمش؟باغذا؟

یا اگه بیارمش میدونه باید تو خاک دستشویی کنه؟فرار میکنه یا چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه خیابونی مال خیابون مگه نیست؟

مگه نژاد گربه خونگی فرق نداره؟

نمیدونم ولی هرکار میکنی مواظب باش بهداشتو رعایت کنی ممکنه کلی باکتری و الودگی داشته باشن

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

من سه تا گربه ی خیابونی رو بزرگ کردم😍 خیلی کارت درسته عزیزم.. ولی اگه خیابونی میخوای بگیری یادت باشه بچه گربه باشه.. چون اونی که بزرگ شده دیگه نمیتونه با شرایط جدید کنار بیاد.. ولی بچه ها سریع همه چیزو یاد میگیرن

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
من سه تا گربه ی خیابونی رو بزرگ کردم😍 خیلی کارت درسته عزیزم.. ولی اگه خیابونی میخوای بگیری یادت باش ...

ببینید من یه سه تا توله گربه از تو خیابون پیدا کردم ، مامانشم نبود و دوتاشم کلاغ ها خورده بود ، یک هفته ای هستن و میخوام واگذاریشون کنم 

باکتری یا انگلی چیزی نداشت؟

احتمالش زیاده.. قبل اینکه ببریش خونه ببرمش دامپزشکی.. یه چکاپ میکنه و در صورت نیاز بهش واکسن میزنه

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤