2777
2789
عنوان

سریال وینچنزو😍

6183 بازدید | 28 پست

کیا این سریال جذابو دیدن؟ 

با غم تموم شدنش چطوری کنار اومدین؟ 🤧

سریال تو این مایه ها چی سراغ دارین؟ که قشنگ مخاطبو میخکوب کنه؟ 

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

من دیدم(:

جز عالی ترین فیلمایی بود که دیدم واقعا

بعدش رفتم سریال تاریخ آرتدال سونگ جونگ کی و روح بیا بجنگیم تکیون رو دیدم اونام خیلی قشنگ بودن😁

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگه واقعا؟

شک نکن در دیدنش

اصلا چیز اضافه ای نداره و من واقعا تو طول سریال حتی حیفم میومد پلک بزنم که یه صحنه شو هم از دست ندم

هیجانش هم بالاست😉

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
شک نکن در دیدنش اصلا چیز اضافه ای نداره و من واقعا تو طول سریال حتی حیفم میومد پلک بزنم که یه صحنه ...

ژانرش تخیلی نیست؟از تخیلی متنفرم 

الان دارم آیدی من خوشگل گانگنامه رو میبینم سه قسمت دیگه مونده تموم شه

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
قشنگه واقعا؟

من که عاشق سریالش شدم 

قسمت اولش خیلی خوب بود از نظر من

توی قسمت دوم و سوم یکم افت کرد هیجانش ولی از آخر قسمت سوم تا قسمت آخرش چنان هیجانی میشه که خواب و خوراک از آدم میگیره 

من شبا تا ساعت 2 و 3 شب گاها بیدار بودم(:

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!
من که عاشق سریالش شدم  قسمت اولش خیلی خوب بود از نظر من توی قسمت دوم و سوم یکم افت کرد هیجانش ...

خب پس بعد این سریالم میبینمش حتما😍

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
من دیدم(: جز عالی ترین فیلمایی بود که دیدم واقعا بعدش رفتم سریال تاریخ آرتدال سونگ جونگ کی و روح ب ...

وای منم رو تکیون خیلی کراش زدم😉👌

میخوام یه سریال دیگه از سونگ جونگ کی ببینم بین نسل خورشید و تاریخ آرتدال موندم کدومو ببینم

من خواستم ببینم قسمت اولو دیدیم دیدم چرته موضوعش چیه اصلا چی هست 

قسمت اولش که یه حالت روایتی از خط اصلی سریال داره 

ولی به نظر من جالب بود قسمت اولش توی قسمت دوم و سوم کمی افت هیجان داره ولی به بعدش عالی میشه

راجب یه مافیا هستش که از ایتالیا میاد کره که 15 تن طلایی رو که توی یکی از مجتمع های کره مخفی کرده قبلا بیاد ببره و اینا... وقتی میاد درگیر یه جریاناتی میشه توی کره که با یه وکیل(زن) میخوان دست یه شرکت داروسازی فاسد رو که رئیسش هم از قضا یه قاتل کراشه😂با هم رو کنن و زمین بزننش و.... 

میشه اسم انگلیسیش و بگی دان کنم عزیزم

vincenzo

همین وینچنزو هست گلم

خب پس بعد این سریالم میبینمش حتما😍

👌😃